13 januari 2012

13


Det är min otursdag! Jag hade sett framemot att få njuta av ledighet i fyra dagar...då lägger de helt plötsligt ett möte idag klockan 8.30! Du glömmer väl inte bort mötet...fick ett sms igår! Du glömmer väl inte... Hur kan jag glömma det när det sitter en lapp med information på väggen, som jag har passerat flera gånger under veckan!!!

Julia fick dra en lapp idag, 13 lappar blev det! Här bakom står det vad  jag ska rita! Min plan var ju att sätta igång direkt men det kom något emellan... När dagen ändå är förstörd så kan jag ju åka och veckohandla också!

Men vad har hänt i min blogg? Nu ska man kunna svara på kommentarerna, men vem går in efteråt och kollar på vad man har svarat?! Gör du det, eller skulle du göra det?

Myspys fredag till dig!

8 kommentarer:

Diana sa...

Jag vet att en del svarar i sin egen blogg, men det gör inte jag... bara om personen inte har en egen blogg. Jag går inte tillbaka och kollar andras gamla inlägg (såvidare det inte är något väldigt speciellt). Jag läser över hundra bloggar mer eller mindre regelbundet så det hade inte fungerat rent tidsmässigt.

Västgötskan sa...

Ja, det gör jag. Eller ja, om jag har skrivit eller frågat något specifikt! Har saknat det, för wordpress har haft det ett bra tag. :-)

BP sa...

Nu äntligen går det att kommentera hos dig! Japp, fredagen den trettonde. Har också exrremt dåliga erfarenheter med det datumet...
Ska bli kul att se vilken tavla blir nummer 1.

Jess sa...

Jag brukar svara på kommentarer genom att besöka bloggen i fråga för själv kommer jag inte alltid ihåg vad jag frågade och hos vem och inte heller i vilket inlägg...fast det kanske bara är jag...hahaha
kram

Jess sa...

Jag lade till den funktionen också men tror att jag övningskör den i dag och fortsätter göra som jag gjort innan. Men det r bra till de som läser och inte har en blogg!

Kicki sa...

Men jag har inte lagt till den funktionen...inte medvetet!

BP sa...

Glömde ju säga ang den nya svara funktionen att jag inte gillar den. Nej jag går inte tillbaka, men för många är det ju ett "smart" sätt att trissa upp antalet kommentarer.
Nope, inget för mig.

Ps Kan inte kommentera hos dig alls med en vanlig PC, men nu med iPhonen funkar det. Skumt!Ds

Guldkorn by Elin sa...

Hoppas att du fick en skön avslutning på den eländiga fredagen i alla fall ;)
Väldigt festlig uppdatering av fotot i headern - haha! Gillar massor.