14 januari 2012

Testing!


Julia testar den nya soffan - här i gamla lakan för att se vilket håll vi ska ha den och om den passar över huvudtaget, för den är stor, 4,20 som mest från en punkt till en annan! R var dit och måttade soffan ordentligt i går och säljaren sa:
-En typisk tonårssoffa!
-Då är jag en tonåring då, sa R!


Vi testade att spela Alfapet och det var lite annorlunda! Efter en tid med WF så tänkte man också som i det...jag kan ju testa om det här ordet funkar! KERSTIN, mina första bokstäver!


Testade physalis, ingen större åtgång när skålen med naturgodis står brevid! Tråkigt att det var så många mögliga i förpackningen, kanske därför de var så billiga!


Testar lyktorna uppe i fönstersmygarna istället för på golvet. Nu är adventsstjärnorna borta så det blev mysigt med levande ljus i stället!

Jag har ändrat så att du kommenterar i ett popup-fönster. Jag tycker inte jag behöver ha ett speciellt svarsfält och det var inte jag som hade valt det, rätt vad det var så var det där! Jag gör som jag brukar: om någon ställer en fråga så svarar jag direkt i din blogg och kanske i min också!


5 kommentarer:

Suzan sa...

Brukar vara svårt att få tag i fina physalis :(

BP sa...

Tack Kicki, nu funkar det igen - att kommentera alltså från PCn.
Kul att du genomförde så många test idag, det flesta utföll ju till belåtenhet.
Physalis är ingen direkt hit här heller, men de är vackra som dekoration på tårtor till exempel.
Å du - Grattis till nya soffan och placeringen av lyktan - den är kanooon:-)

Susanne sa...

Ser ut att vara en fantastisk Myslördag =)

Diana sa...

Du testar en massa du. Vi har en giganstisk soffa, typ u-formad med divan och ja... vad det andra nu heter. Jag älskar soffan! Visst tar den en massa plats, men soffan spenderar vi mycket av vår vakna (och ovakna) tid i så det är den värd.

4U2 sa...

Fint din header blivit! Det var mkt testande här dessutom, alltså verkar du ha haft fullt upp :)