20 september 2015

Skyltsöndag: Kalaskul!
Julia fyller 18 år på onsdag och idag har vi firat med släkten! Hon är yngst i skaran och flera av kusinerna var upptagna med annat såsom jobb, nyfödda barn eller att de helt enkelt bor för långt ifrån! Mina syskon kom dock och tankarna for till Skiathos där vi var i våras! Det var ett tag sedan vi umgicks "ordentligt", saknar det faktiskt! Har inte jobbat aktivt för att få till någon träff för all fritid går numera till uterummet ( i den takt som bara vi kan...;)!


Jag upptäckte att det var ett tag sedan vi städade ordentligt inne! Det krävdes åtskilliga timmar för att få det någorlunda fint (i den takt som bara vi kan...)! Sommartider är lika med utetider, så mycket som möjligt i alla fall! Fönsterna ser ut som de brukar med spår efter regn och damm!


Får väl helt enkelt dra fram vattenslangen och duscha lite...

Idag har vi "skajpat" med en researrangör i Sri Lanka!! Det var första gången vi använde skype och vi (min man) förstod inte hur man fick igång webbkameran!:) Men vi kunde se honom och tyckte att han såg trevlig ut, hade snälla ögon... Har ju ingen aning om han kommer att blåsa oss på pengar...
Hur som helst så återkommer han imorgon med en ny resplan (efter att vi har kommit med våra förslag) så får vi se om vi slår till! Han är den som varit mest intresserad av att komma i kontakt med oss och är också den som är billigast! Bra eller dåligt?! Känslan var bra i alla fall!

Här är mitt bidrag, BP!


2 kommentarer:

BP sa...

Kul Kicki att du har vaknat till liv igen. Är ju luttrad men älskar att du väljer Skyltsöndagen. Toppen skyltar (speciellt den med drinkarna) och en perfekt lägesrapport från "landet".

Hoppas att er tripp till Sri Lanka blir en stor succé.

Å du - Stort GRATTIS till dottern. 18 år, nu kan hon köpa sina egna drycker på systemet väl;-)

Gemsofmylife sa...

Bra skyltar :) och grattis till din dotter :)
Hoppas du får en bra start på veckan finaste !!
Kramisar Sanna