26 september 2015

17-184 år 

Lilla "Snorpan" ...


18 år 

...har blivit stor (och första paren högklackat inköpta)!


Nu har vi firat i dagarna tre och igår var det krogpremiär för dottern! Det var fest med tjejkompisar (7) och mannen och jag fick vara chaufförer till ett fnittrigt och glatt gäng på väg till bussen och vidare till nattsudd! Flera av dem hade redan "krogvana" så de lovade att ta hand om Julia! Hon kom hem framåt småtimmarna och det såg bra ut enligt mannen! 
Lite oro i kroppen hade jag när jag lade mig sent på kvällen...efter att vi fått undan disken, "vivarintebarakockarochchaufförer"...men jag somnade till slut och hörde inte när telefonen ringde!

Det var svårt att somna till ljudet av både diskmaskin och TV-apparat!! Diskmaskinen är ett panikköp och felköp! Den är felkonstruerad för det inte går att ställa in disken som man var van vid och den låter mer än den förra! Den får väl hänga med tills vi gör om köket!

Vaknade naturligtvis tidigt (före halv 6) och har en arbetsdag framför mig! Om jag fick välja skulle jag vara hemma och måla vidare på uterummet! Nåja, det ser ut att bli fint imorgon också...

Jag saknar mitt kreativa rum och få göra i ordning det (nu är det kaos där) och börja måla tavlor igen!
-Det får du göra när det blir mörkt och kallt, sa mannen!


Ha en fin dag!
Kram


3 kommentarer:

Eva Lundberg sa...

Förstår att du är trött, men det går nog bra! ;) Vad härligt med så mycket fest för 18-åringen. Hon känner sig nog riktigt firad, av både kompisar och er som ställde upp och fixade allt.
Jag ska idag försöka få ordning på trädgård m.m. inför höstkylan som nog kommmer när som helst. Sen ska det bli skönt att få bli mer kreativ inomhus - när det blir kallt och mörkt!

Decdia sa...

Grattis till dottern!
18 år och första utgången, inte illa! Själv var man liiiite busigare som tonåring, hahaha.

BP sa...

Vilken vacker dotter. Stort GRATTIS till 18-åringen. Henne gjorde ni bra:-)
Älskar hennes fina klänning!

Hoppas du snart får tillbaks till kreativa rum. Förstår att du saknar det!