06 mars 2014

Dagens positiva!


Hej!
Det här är ett armband!
Om du tycker min arm ser hårig ut så beror det på att den är det, inget smuts på linsen alltså!!
Det här armbandet kommer att följa mig i minst 30 dagar som en påminnelse om att tänka positivt! Om jag minns rätt så tar det ca 28 dagar... Vadå tänker du?
Jag är i grunden egentligen en positiv person, men på senare tid har det varit saker som hopat sig och man lätt blir irriterad, tänder till...helt i onödan! Det kan vara något på jobbet, allt man ska hinna med hemma, med mig själv (t ex min höft som krånglar)...Men skärp mig!
Det här med armbandet var det en före detta kollega som tipsade om, finns böcker att läsa och speciellt armband, men jag kör min egen grej! Så här går det till och jag började i måndags:

Dag 1: Armbandet på vänster arm - på kvällen var det något med mannen som gjorde att jag tände till (på fel sätt...)!
Dag 2: Armbandet har flyttats till höger arm
Dag 3: Armbandet är kvar på höger arm - kommer till jobbet och något där gör mig irriterad, helt i onödan egentligen om jag hade tänkt till först!
Dag 4: Det är idag det och armbandet har flyttats till vänster igen!

Så fort jag tänker, eller egentligen visar eller säger, för inombords kan man ju tänka lite negativt så flyttas armbandet till den andra armen! Mitt mål är alltså att ha den på en arm 30 dagar i sträck! Idag sa jag f*n när jag inte hittade min "hemma-bh" men jag var egentligen inte arg...och jag brukar inte svära! Jag är utan bh istället, mycket skönare!
Armbandet kommer från Turkiet (tror det är dotterns)! Den har "onda ögat" också, det är bra då håller jag det onda borta! I sommar blir det en tur dit, är det någon som vill ha ett armband så säg bara till!:)


Idag ser jag ut så här när jag är hemma. Brukar lufsa omkring med hängande mysbyxor, någon stor tröja och tofflor! Idag är det leggings (så skönt plagg) linne, en stickad tröja, trikåkjol och tofflor som jag brukar ha på jobbet! Jag ser att spegelglaset är fläckigt (inte smuts på linsen alltså)! Får väl putsa den senare...


Inte så vackra kanske men såå sköna! Köpte dem förra sommaren och det är som att gå på ett tjockt liggunderlag! Det sviktar när man går, får bättre hållning och hör och häpna man bränner visst kalorier! Jag har haft mindre besvär med höften och ryggen efter att jag börjat använda dem! Om man nu ska hitta en nackdel så är det att de blir väldigt svettiga på sommaren när man är barfota! Å andra sidan är ju det bra att de värmer på vintern!:) Joya heter märket och jag har köpt dem i en Life-butik!
Nu har jag tagit hem dem eftersom jag är ledig i två dagar! Fick lite ont i höften efter spa-helgen, jag tog nog i för hårt när jag simmade! Helt otroligt, kunde inte ta ordentliga bentag! Skärpning där!

Apropå spa-inlägget (förra) så undrar jag hur min text har översatts till engelskan med tanke på att det lät som att vistelsen var negativ!:) Försökte kommentera hos henne men det gick inte, ska prova igen för jag tror det var internetuppkopplingen som spökade!

Apropå inlägg och inte inlägg så blev det mycket nu...förlåt att jag uppehöll dig så länge!
Nu ska jag göra nytt kaffe, måla en dörr och i eftermiddag ska jag baka "Mormors tekakor"!:)
Livet är härligt!


6 kommentarer:

BP sa...

Kan inte låta bli att gapskratta här. Armbandet är suveränt = vill ha! Å om det hjälper att få till en positiv Kicki, som tror på det, så är det ju bara en bonus.
Å så himla snygg du är på bilden. Så fint klädd går jag då inte ens till jobbet;-)

Kicki sa...

Syrran sticker ju till Turkiet imorgon...kanske kan beställa! :)

Decdia sa...

Jag har aldrig hört talas om att använda armbandet sådär. Onda ögat har jag dock hört om. Har en i min resväska, känns bra. :)
Måste också ha nya arbetsskor, mina är snart sönderslitna. Men det är så svårt att hitta nya för vettig peng...

Kicki sa...

Ja, de var inte billiga men var klart värt pengarna!

GalenKanin sa...

Det är faktiskt viktigt med bra skor, även om man blir lite svettig (:

Anna sa...

Hoppas armbandet funkar för då kan vi börja sälja dom här hemma, ha ha!

Ja i morgon åker jag, tjohooooo!!!
Kram