05 mars 2014

Torka!?En bild som sammanfattar hela spa-helgen (blev inte så många och inte så intressanta)! Det var jag och två goda vänner! Vi hade hela Lasarettet för oss själva (syns i bild)! Vi dukade upp godsaker, vindruvor, ost, crostini, tapenade, chips, choklad och drack champagne och vin (och lite vatten). Vi åt en trerätters middag på värdshuset och fortsatte senare med prat, skratt och tårar! Två av oss var vakna till närmare tre (en var jag!) och jag somnade sött i rum nummer 713!

Kl 9 var det frukostbuffé och promenad innan vi avslutade dagen med poolhäng (bubbelpool, ångbastu, pool, bastu)! Vi hade inte bokat någon behandling och blev utan badrockar, men en handduk att skyla kroppen med fick vi, tack och lov! Det blev en mysig och avkopplande helg, och kanske åker vi dit om ett år igen!:)

Vad gör jag annars då? Arbetar lite...imorgon får jag två dagar ledigt!
Det här inlägget känns ganska trist...har jag fått bloggtorka igen eller kommer inspirationen åter imorgon?
Det finns en utmaning om att blogga 100 dagar i sträck...som jag missade från start och jag inser ju att det var inget för mig! Instagram är mer min grej nuförtiden...jag håller den öppen nu och om du vill hittar du mig där under namnet klavusk. Passar mig bra för tillfället, snabbt och enkelt!

Nu ska jag förbereda köttfärssås till kvällen! Imorgon kommer jag med ett nytt inlägg, blir det ett nytt inlägg, vi ses!

4 kommentarer:

bettyl-NZ sa...

I like that photo a lot, even if your trip wasn't great.

Decdia sa...

Åh vilken ljuvlig helg! Det låter som om ni hade det jättemysigt.

BP sa...

Alltså att ha ett spa på ett lasarett låter som rehab;-) Men jag måste säga att bilden du lagt upp är enastående. Tur att du inte tappat lusten att fota.

Blogg 100 är helt ok! Man kan ju börja närsomhelst och så slutar man senare i stället. Inga krav på teman utan man babblar bara på som vanligt;-)

Susanne sa...

Cool bild.
Kramkram