19 oktober 2013

Framme!


Efter att åkt hemifrån efter klockan tre på natten och lyckats undvika att köra på en älg så var vi framme i Rom vid ettiden! Trötta, varma och hungriga, då passade det bra med en pizzaslice!:) Vi satte oss vid ett bord på trottoaren och fick samtidigt i oss avgaser från alla bilar som passerade! Ett trevligt ställe med trevlig personal!


Det smakade fantastiskt gott och kunde efter det med lättare steg, fortsätta vår vandring till lägenheten!


Framme! Lägenheten var helt i min smak och det var placerad mot en innergård så det var ganska lugnt (förutom byggarbetaren som förde oljud på dagen): det var högt i tak, vita väggar, bohemiskt och ej helt perfekt, eller superstädat! Jo, det var bra städat men dörren till badrummet var grå efter alla händer... Här syns balkongdelen och till höger längre fram finns terassen...hoppas Julia har en bra bild på den! Vi hade med oss vår lilla kamera och för en gångs skull fotade mannen en hel del men jag har missat att fota vissa saker!! Det går så långsamt att gå igenom alla bilder så jag hoppas att tomten kommer med en ny dator till mig! Kolla in Colosseum till vänster i bild!


Oj, nu råkade jag klicka bort en bild också...
Det var en bild från gatan som ledde oss ner till Colosseum, så ofattbart nära den ändå låg, blev helt paff! Renoveringar pågår för fullt och en ny tunnelbanelinje ska det bli intill! Att de vågar gräva där!


Vilken skön värme det var och så härligt det kändes att strosa omkring i kortärmat och förundras över all vackra byggnader som vi passerade (mot slutet av resan höjdes inte kamerorna lika ofta)!


På kvällen blev det pasta HÄR på vår gata där vi bodde!
Blir lite irriterad på mig själv att jag missat fota vissa saker, samtidigt var jag lite mer avslappnad från det och bara njöt och lät också bli att fota samma saker som hon så det inte skulle bli dubbelt!
Fortsättning följer...

2 kommentarer:

BP sa...

Perfekta lägenheter är tråkiga, så är det bara. Å läget på er lägenhet med balkong och terass är ju fantastiskt!
Åsså blå himmel och så mycket att se i denna underbara stad, man kan inte få med allt. Det man har missat kan man ju spana in igen hemma på datorn. Google Earth heter min bästa kompis;-)

Anna sa...

duktig du är som skriver från dag 1, ska försöka slänga ut lite fler bilder iallafall :)
Fina bilder!
Kram