15 maj 2013

Grönt
Jag hade en plan...
...skulle ha varit ledig idag men skador och sjukdomar har lett till att jag måste jobba idag (9-20)! Jag hade tänkt att ta färska bilder till veckans fototriss men satt istället igår kväll och letade i mitt arkiv. Bilderna är tagna ungefär samma tidpunkt på året förutom att de är från förra året!:)
Växter i grönt från olika ställen i ån som rinner nedanför mitt hus, en rogivande miljö att vara i! Visst ser väl stenen ut som en hund som nosar på något gott?:)

Den här veckan är det också tävling och man kan vinna ett helt fantastiskt pris, tre nätters övernattning på Castanea Vandrarhem i Stockholm!!!

Fler gröna bidrag-----Klick!


Ha en underbar dag i det gröna!

6 kommentarer:

Gunilla sa...

Fina, rofyllda bilder!

Anita - Malta sa...

Haha.... ja, visst ser mittenbilden ut som huvudet på hund ! Tycker den är jättefin liksom de övriga två. Gillar nog ändå den sista bäst.

Måste vara skönt att ha en liten å nära där man bor. Kan tro att det är rogivande att tillbringa några stunder där lite då o då.

9-20 låter som ett väldigt långt arbetspass !! Misstänker att du kanske jobbar på sjukhus eller...

Lycka till i tävligen Kicki.

Jah Hollis sa...

Fin triss med sparsmakade gröna nyanser i. Ibland kan det vara bra att vänta lite och tänka igenom vad man egentligen vill fota. Det är inte givet att det blir bättre för det, men då har man i alla fall prövat något alternativ till första idén.

Åke sa...

Jag trodde först det var en hund för jag koncentrerade mig på det läckra lövet :) Kul trissat med fina diagonala mönster, Bra trissat :)

Meta sa...

Även gamla bilder kan vara vackra.
ha en fin torsdag
Kram Meta

GalenKanin sa...

Vackra bilder xD