24 november 2011

Doft


Nej, jag härmar inte vadhonnuheter för jag har haft tofsar innan hon blev "känd"! Den här kunde jag inte låta bli när den dök upp på mitt jobb igår! Passar bra inne på toan, där det sipprar ut en odör från ventilationen, från en död mus (nr 2)!! Måste vara stor för det luktar värre än den förra (vars lukt börjar blekna)!

Det här är alltså en dofttofs från Interstil, 79 kr. Om jag sticker in näsan i tofsen så känner jag en ljuvlig juldoft, så då förstår du att den inte doftar så jättemycket! Den pryder sin plats på kungatavlan i alla fall och förpackningen är ju så fin! Jag hoppas det doftar gott nästa gång jag går in på toa!

Ledig dag idag och jag ska plocka fram julkartongerna och rensa bort och välja ut bara de allra bästaste av alla juldekorationer!

Hejsvejs!


7 kommentarer:

4U2 sa...

Så tänker jag varje år men så undrar resten av familjen var det och det är för det betyder visst nåt för de och plötsligt finns allt det vanliga framme :)
Fin var den, din tofs!

Kicki sa...

Det är sant! Jag har en del saker som måste tas fram och vara på rätta stället osv...

Anna sa...

Åhh den doftprylen har jag missat :)
Kram

fina frun sa...

Förra året rensade jag bland julpyntet och slängde eller gav bort en massa som ändå aldrig får lämna kartongerna.

Diana sa...

En tassel med doft, smart! Nu till jul och i lagom mängd har jag inget emot dem, det är när man missbrukar dem och har 152 stycken som jag reagerar lite. :)

Susjos sa...

Doft tofs ? Det var något nytt :)

curlingmamman sa...

Underbar :)