26 december 2009

Klappbytardag!

Rogers fina julslips:)


Vad ska man hitta på idag då?!

Efter en dag i slapphetens tecken, måste det kanske hända något mer idag! Vill man åka in och trängas med andra? Nej, tack!

Ny TV skulle vara kul, men vårt sovrum är inte färdigt! Vi har i och för sig funderat på att flytta ner våra sängar till vardagsrummet så länge. Kan det vara en bra idé? Man vet ju inte hur länge man får bo i vardagsrummet! Samtidigt är det skönt att ha ett rum för TV-spel så att man kan vara i vrummet utan att någon annan har ockuperat apparaten!
Tråkigt nog gick PS3 sönder dagen innan julafton och vi har köpt Guitarhero 5 i julklapp till barnen! De skulle ha fått det som morgonpaket! Julia skulle ha fått en saccosäck men färgen och tyget vi valde var slut! Vi har haft lite otur med en del saker men de verkar nöjda ändå!

Vi ska kanske fira nyår hemma hos oss...kanske lite tokigt med sängar i vrummet!? Rummet är i och för sig stort och det går att skärma av med tyg. Just ja, jag har en vikvägg någonstans!

Allt för TV:n!

2 kommentarer:

Anna sa...

Har han en ny julslips varje år? sängarna i v-rummet?? men då kan alla mysa framför tvn. Hoppas ni kommer iväg för och leta tv idag då och kanske ett nytt PS3 :) Ha de bra! kram

Kicki sa...

Ingen TV idag! PS3 ska vi försöka laga, annars blir det nog ingen TV!:(