13 september 2013

Funkar , funkar inte ,funkar!Jag såg att det var något annorlunda med innehållet! Lyfte upp den försiktigt, det droppade lite på stolen och golvet... Höll upp den med fingertopparna så långt ut som det bara var möjligt, tog ur frukten och sköljde under kranen. Fortsatte med lådan. Handtaget på väskan (20 år gammal typ), nyckelbandet (tillverkat av Julia) fick också sköljas! Men var hade jag lagt??... Där, längst ner i tygpåsen, nu insmord med en brun smörja! Utan att tänka (eller tänkte bara snabbt...), fick den också sig en omgång under kranen! Det sista jag hittade i botten var några mynt.

Det var inte idag, fredag den 13 som det hände, det var i tisdags och min mobil dog (blev över två år)! Lunchen åt jag ändå men utan den goda såsen, lite torrare men gott ändå! Öppnade mobilen, det var sås inuti också!!

Senare samma dag blev det en ny mobil, en S4, håller fortfarande på att vänja mig vid storleken... Hade velat ha en mini men den var slut överallt och jag orkade inte vänta! Dagen efter försökte starta upp min mobil, och ja, den gick igång:) Tur det för då har jag mina kontakter och bilder kvar! Nu har vi äntligen en actionmobil igen om vi ska ut på äventyr!

Bilden, ett typiskt matbord ute i naturen!

3 kommentarer:

BP sa...

Det skulle ha kunnat hänt idag kan jag säga. Men grattis iaf till den nya mobilen.
Bilden på matbordet är riktigt coolt - ett minst sagt annorlunda perspektiv om man säger så:-)

Anna sa...

Får vänta till våren kanske innan jag ska glömma stänga locket på matlådan :)
Kram

PS: lycka till med din nya mobil

Diana sa...

Kul med ny mobil även om den gamla fick ett lite hastigt slut. ;)