04 april 2017

Ja, det är våren, det är våren...

...som har kommit igen som en kär gammal vän!

Japp än har jag inte kastat in handduken, som någon annan säkert skulle ha skrivit...men inte jag!
Jag skriver istället: jag har saknat att skriva och hade nästan glömt bort att jag har en blogg!! Instagram i all ära men den håller på att förvandlas till en slags Facebook som jag absolut inte vill, javisst det blir minst en om dagen........................................................................................................................................................................................................................................................................................................jag är lite ringrostig och trodde orden bara skulle flöda som rinnande vatten i en å.
Broar är temat i Fototriss den här veckan, vill bara informera om det för er som inte har det som jag nämnde ovan. Här kommer ett av mina bidrag:Det här är inte så långt från mitt hus och jag räknar snabbt i mitt huvud att det finns sju stycken till i närheten - "Broarna i Swany river" ;-}

Vad händer hos mig då? Jag blev uppsagd från mitt jobb och ett halvår innan vi stängde fick vi anställda svara på frågor från kunder så som: vaa, ska ni stänga, när stänger ni, vad händer med er??? I oktober var det slut och jag stack utomlands en vecka för att sedan börja på ny kula (också ett uttryck)! Jag fick jobb på Cervera och jobbade en hel del till jul. Nu har jag bara extratimmar och jobbar väl på så länge det funkar. Jag trivs bra och de som jobbar där är helmysiga, kom snabbt in i gänget!
Jag håller utkik efter andra jobb men det är jobbigt att börja om igen med nya uppgifter ny personal...

Det jag helst vill är att uppfylla min dröm och den drömmen skriver jag om nästa gång!
Jag lovar kika in hos er som jag har i min lista (några av er har jag redan koll på)!

Kramelikram


2 kommentarer:

Susjos sa...

Men hej där!
Oj så mycket som har hänt hos dej! Önskar dej all lycka till med allt!
Fotot är magiskt vacker.
Kram och ha en trevlig kväll ♥

Susanne sa...

Hallå där,
Skoj att du är tbx.
Kramar