19 februari 2016

Från det ena...50

I helgen firade vi mannen med närmaste släkt och vänner! Toalettstolen kom på plats men inte handfatet (fortfarande inte), tvätta händerna kan man göra i tvättstugan! Festen blev lyckad och maten räckte till! Det är mycket jobb inför en fest men kul när man är mitt i den och fylls av mycket glädje, minnen och skratt!


Voile 

Nu har jag kommit igång med ett av vårens projekt, dotterns balklänning! Jag är utbildad sömmerska men det var länge sen jag sydde något ordentligt! Sydde ihop livet och kunde inte förstå att det blev så stort! Aha, det var redan inräknat 1,5 cm i sömsmån och jag la till 1,5 cm! Jag provade på J och vi skrattade så vi kiknade för hon ville ha en öppen rygg och den hon provade täckte hela ryggen! Det ska vara ett spetsliv överst och jag blir tvungen till att konstruera om bakstycket! Tur jag har börjat i god tid men det svåraste blir nog att välja tyget!


4 kommentarer:

BP sa...

Stort GRATTIS till din (snygga) man!

Du måste nog vara den mest talangfulla och kreativa människan i hela världen. Nu kan du sy också! Är det nå't du inte klarar av? Skulle inte tro det:-)

Susjos sa...

Grattis till din man och en lyckad fest. Å, du är utbildad sömmerska också..mamma mia vad du kan!

Susanne sa...

Va kul att få sy en balklänning.

FREEDOMtravel sa...

Vilken grymt söt apa! Apor är så underbara på nåt vis, lite som vi men lite enklare och utan alla dumheter ;)