26 december 2015

God


Det är fortfarande jul och det har varit kul
Vi har umgåtts med familjen släkten och andra
lugnt och stilla ingen for illa

Nää här har jag varit borta i en månad och så sätter jag igång och rimmar! Ser att fyra följare har ramlat av...känns lite tråkigt men jag kan ju inte räkna med annat när jag inte är så aktiv själv! 
Veet det börjar bli tjatigt det här!:) Okej få se om bloggen kommer att överleva efter...


...resan som vi ska iväg på idag hela familjen! Vi ska åka till Sri Lanka för att fira mannen som fyller 50 år (även han)! Det kommer att bli ett riktigt äventyr! För det första har vi aldrig rest så långt och för det andra så kommer vi att resa runt och kommer att bo två nätter på olika ställen (förutom när vi kommer ner så blir det fyra)! Det blir valsafari, djuphavsfiske för männen och spa för damerna, djungelsafari, tågresa mm Tror nog resfebern har kommit nu! Vi är tillbaka den 11 februari och har turen att ett par ska bo i vårt hus och ta hand om katten och huset och eventuellt snöskottning!


Okej, kärlek till alla! 

Jag kommer inte synas här som du kanske förstår
 men följ mig gärna på Instagram @klavusk 

Nu måste jag sätta lite fart, har ju inte gjort rent ugnen än!


3 kommentarer:

BP sa...

Ja, inte är man bortskämd med regelbundna inlägg hos dig inte.
Men vilken fantastisk och lång resa ni ska göra. Helt underbart! Då är det med andra ord bara att vänta om du avrapporterar efter den 11 februari. Hoppas det! Ha en toppen resa med många äventyr nu!

Miss S. sa...

Bloggen är inte hela ens liv, bara en del av ens liv. Ut och resa är alltid trevligt, har själv varit i Japan. Jag har flyttat från min gamla blogg till denna. (Galenkanin.com är den gamla)

Gemsofmylife sa...

Du kommer göra en fantastisk resa :)
Jag finns kvar du har en favvoblogg så när du skriver blir jag glad :)'
Ta hand om dig
Kram