07 april 2015

Det är över...


...ledigheten med min man och vår planeringsvecka har gett resultat...

...och nu när vi ska jobba så verkar våren komma ordentligt! Det blir ju skönt för dottern som har lov (bara hon blir av med sin förkylning stackarn)! Jag ska inte klaga för jag jobbar inte så många timmar! Skönt att sitta här i morgonrocken och mjukstarta dagen!Efter ett besök på Stencompaniet igår så har vi nu bestämt oss för vilka stenplattor vi ska ha! Det blev inte riktigt de färgkombinationer som jag har ritat upp men vi var lite osäkra på de olika nyanserna och när vi hade sett dem i verkligheten så kunde vi till slut bestämma oss! Ca 7 ton stenar ska vi placera framför vårt hus! Är det någon som vill komma och hjälpa till??
Nu har ju inte grävaren dykt upp än, få se om mannen får tag på honom idag! Vi har en ritning på vårt uterum och vi måste beräkna åtgång på material även där!

Igår fick vi äntligen kontakt med ett par som har varit till Sri Lanka i år, ungefär samma tidpunkt som vi ska åka dit nästa vinter! De hade gjort en rundresa nästan som vi också har haft i tankarna och de ska mejla över deras resrutt och tipsa om bra hotell och vi ska även få telefonnummer till deras chaufför som kuskade runt dem på ön! 

Tjoho, det börjar ljusna!6 kommentarer:

Eva Lundberg sa...

Vilka spännande projekt ni har framför er, både runt huset och på resande fot. Kul!

BP sa...

Vilken fantastisk bild - ettan alltså. Vilket skuggspel! Måste vara din allra bästa bild någonsin - den är magisk helt enkelt.
Å tvåan är fantastisk den också, eftersom jag tror att du har ritat den. Vilken talang du är - kanske dags att sadla om till arkitekt eller så.

Avundar dig inte stensättningen. Å med tanke på min knasiga rygg har jag t o m en ursäkt att inte hjälpa till;-)

tankar o bilder sa...

Hej! Uppdatering på köket? Ja, jag hoppas på det! Är inte världsbra på att hålla igång bloggandet. Men just nu känns det skoj att skriva här igen :)

Och du, 7 ton...! Det är ganska så mycket... :)

Scaniatjejen sa...

Så fint ni kommer att få! Väldigt spännande att åka till Sri Lanka, ser fram emot att få se bilderna!=)

Susanne sa...

En massa spännande saker.

Gärdsmygen sa...

Vilken fin ritning! Men avundas inte jobbet. Blir säkert fint när det är klart.