10 april 2015Den första bilden symboliserar övningskörning med dottern! Vi har hunnit med tre lektioner på två dagar och...det går bra! Vi följer handboken och vi diskuterar före och efter körningarna! Hon har kört en del redan med mannen men han har en automat och det blir lite annorlunda med att växla så jag vill verkligen ta det från grunden!

Igår var första dagen då vi tog lite mellis ute! Det var soligt men en liten kall vind svepte förbi min bara nacke! Idag var vädret ungefär som igår och vi tog en promenad idag också! J har påsklov och har varit förkyld mest hela tiden (nu mycket bättre)! Jag har varit ledig mest hela tiden och nu blev det två dagar, så skönt!

Jag har beställt torrpastellkritor inför nästa helg då jag ska på en liten krokikurs! Var lite nyfiken på att testa kritorna...och då var min senaste tavla igång ordentligt! Det var himla kul att testa:)


Tack BP för kommentaren i förra inlägget! Du säger ju alltid att mina bilder alltid är den bästa jag nååågonsinn har tagit!:) Själv hann jag aldrig vara med om omröstningen av din nya header...meen vet inte riktigt vad jag hade röstat på! Den du har nu är ju verkligen du!:)

Resan till Sri Lanka känns fortfarande långt borta men självklart kommer resan bli dokumenterad, Scaniatjejen och Tinibelli! Det ska verkligen bli spännande med resan och utemiljön hemma går framåt sakta men säkert! Har jag sett till grävaren? Nej!

Alla tre bilderna är från Instagram! 
10 kommentarer:

Gärdsmygen sa...

Övningskörning! Då har du att göra ett tag framöver! I know!
Skrattade hjärtligt åt din kattkommentar hos BP. Det kommer att bli reaktion på det. Hi hi!

BP sa...

Alltså den där lilla Folkan på böckerna dreglar jag bara över:-) Men jag kan inte tänka mig att J lär si köra bil i en folka;-)

Bilden på altanen är helt suverän. Undrar om drycken i det högra glaset är vin eller the. Gissar på the - typ mitt på dagen dryck;-)

Din målning/ritning är helt outstanding - jo, det har jag också sagt förut, men du slutar ju aldrig att förvåna mig. Å det är då inte mitt fel;-)

Stort tack för länken:-)

PS. Om jag ska vara ärlig så gillade jag min gamla header ((mycket) bättre, men kände för lite omväxling... DS.

Eva Lundberg sa...

Övningskörning, vad kul!!! Här har vi minsann åkt mil efter mil runt stan på kvällarna. När yngsta dottern till sist hade sitt körkort blev det en hel del fritid över, kan jag lugnt säga. Men, jag saknade småpratet vi hann med under tiden. Så njuuut! ;)
Fika ute, ja visst är det helt underbart gott!
Den där målningen ser ut att bli riktigt fin. Spännande! Hoppas vi får se mer av hur den blir.
Vad duktig du är på att måla, också!
Ha en skön helg.
Kram Eva

Susanne sa...

Gillar din målning intensivt.

Gemsofmylife sa...

Övningskörning ska vi börja med här i sommar :) svårare då sonen inte bor hemma
Mysigt stt sitta ute för fika/mellanmål nu väntar vi bsra på mer värme:)
Och vilken härlig teckning !! Du är verkligen duktig love it 💗
Kram Sanna

GalenKanin sa...

Jättefina bilder och bra att du tar bilkörningen från grunden :)

Anna Adanir sa...

Kommer bli en superfin tavla, ska bli kul och se resultatet,
Kram

tankar o bilder sa...

Men åh, så vackert du tecknar!

Fina Frun.se sa...

Övningsköra skall jag och dottern snart påbörja!
Vad duktig du är på att teckna!

Decdia sa...

Vilka underbara bilder!
Att övningsköra kräver sina nerver, speciellt för den som är handledare. Jag tror mamma blev fem år äldre när hon körde med mig, hahaha!