15 november 2014

Upptagen, upptagen...


...med att göra ingenting!

Men hur gjorde jag förut när jag bloggade, vad prioriterade jag bort då?
Jag anar vad det kan bero på, att det blir så få inlägg nu för tiden... Instagram har greppat tag i mig ordentligt! Jag erkänner det!! Där blir det minst en bild om dagen och det är kanon att Fototriss finns med där också nu för tiden! Numera har jag ett konto som är öppet så det är lätt att kolla in där!

Nu för stunden fick jag lite tid över, blev väckt av katten först halv 5 och sedan 20 över 6, om jag ska vara exakt! Jag börjar inte jobba förrän kl 11! Jag har haft två lediga dagar med bara ett utvecklingssamtal inbokat, ett samtal som jag missade för att jag var på fel skola och väntade!
Från och med i år så har min dotter lektioner på två skolor och jag åkte till den "gamla"! Vi skrattade så tårarna rann och höll på att kissa på mig när vi åkte hem och vi gick igenom vårt samtal och sms när vi försökte hitta varandra på skolan!!

Jag hade en "tecknad" bild i mitt förra inlägg! Det är en inställning på mobilen som man kan göra innan man fotar...för er som undrade!:)

Bilden ovan är från senaste resan till Turkiet! Man får turas om en och en för att gå in och handla!;)

Hej så länge, rätt vad det är så dyker jag upp igen!


4 kommentarer:

Anna Adanir sa...

Mitt bloggande har varit ännu sämre, men det har varit mycket får oss ju, vi kan ju skylla på de iallaafall.
kram

Kicki sa...

Jallajalla!

BP sa...

Ja, du är ju inte ensam om att "byta till" Instagram. Personligen tycker jag att det är väldigt synd. Visst säger bilder mera än 1 000 ord ibland, men jag föredrar att skriva och att läsa andras texter.

Ok, vi ses kanske snart igen här då;-)

Bilden fick mig iaf att asgarva:-)

Kicki sa...

Tycker det är kul att skriva ju...hjälp vad håller jag på med?!