18 november 2014

London calling!


Nu har vi någonting att se fram emot!:)

Senast jag var där var år 1979, när jag gick i nian! Då bodde vi två och två hos engelska familjer i någon förort till storstaden! Vi besökte British museum, Madame Tussauds, Hampton Court, Portobello Road mm och så var jag på en musikal som hette Tommy! En hel vecka var vi där men det finns inte många bilder från den resan, var inte samma hysteri när man hade filmrulle (måste nog leta fram någon bild och visa..)!

Vi ska åka hela familjen och flyget är redan bokat! Välja hotell är inte lika enkelt... Först riktade vi in oss på Oxford Street och Hyde Park men nu har vi börjat titta på hotell närmare stationen där vi kommer att kliva av! Lite snopet att det inte ingår frukost i priserna! Det där hotellet verkar bra... men vänta, frukosten kommer att kosta 600 kr per dag!!

Vi fortsätter vårt letande, ska inte åka förrän i vinter!

3 kommentarer:

Anna Adanir sa...

Den som spar han har, kan vara bra att ha!
Kul och åka till London!
Kram

BP sa...

Jättekul att ha något att se fram emot!
Skippa frukosten på hotellet. I Londons innerstad finns det ju hur många caféer som helst. Det blir betydligt billigare än hotellfrukost.

wintwig´s sa...

Åh, vad kul. Var där för några år sedan och kommer definitivt att åka tillbaka dit igen. Då bodde vi på ett mysigt hotelle i Hyde Park, där en jättegod frukost ingick. Men nästa gång blir det ett mer centralt läge. Det blev nämligen lite för många steg och taxiresor.