11 september 2014

Häng med!


Det är inte så lugnt som det verkar!

Mannen har fått en extra ny energikick(i) och det är bara att hänga med! Just nu väntar vi på indragningen av bredband (ska ske nu i höst)!
-När vi ändå håller på, ska vi inte ta och utnyttja ROT-avdrag...göra om köket, göra i ordning hörnrummet, badrummet vid vårt sovrum...en ny uteplats och plattor kanske?! Nu har han redan varit till tre olika köksbutiker och fått ett förslag uppritat! I dagens morgontidning såg vi att våra skåpluckor är helt rätt i tiden, retro! Ja, varför inte men jag vill gärna ha lådor och dörrar som är lätta att öppna så de måste bytas ut!

Det lossnade väl när vi trodde att hela taket måste göras om...men efter att expertis har varit och tittat på det hela så är det inte så farligt, vi behöver inte byta ut allt (tur det för det är ett antal kvm)!
Från att mannen har varit helt trött på allt vad renovering heter så har han nu kommit med nya tankar!

Man får väl helt enkelt ställa in sig på ett år (2015) som osociala, slutkörda, utmärglade...även om vi inte kommer att göra allting själva! Belöningen blir ju något positivt och vi kan luta oss tillbaka och njuta av allt det nya och vackra!

Det är bara att hänga med...gäller att passa på!:)

PS. Bilden är inte från vårt nuvarande kök...

5 kommentarer:

BP sa...

Bra att du skrev sista meningen, för jag höll på att fråga om ni använder stormkök under tiden;-)

Vilket projekt!

wintwig´s sa...

Känner igen det där. Vi skulle byta ytterdörr, och det slutade med att både hall, trappa och vardagsrum renoverades. Men som sagt, det gäller att passa på när mannen i huset är på renoveringshumör. ;)

Annika på Rubinara sa...

Tycker oxå det kändes skönt att du skrev sista meningen :-)
Lycka till med renoveringen och så är jag glad att du valde in en liten hunderbar modell bland finalisterna i mönstertriss. Tack så mycket för motiveringen oxå: "Fotomodell för en stund, kunde bara inte motstå...och se där då fick jag in lite stickat mönster också!"

Susjos sa...

Aha, tur det där inte var erat kök!! Hihi!
Gissa om vi skulle behöva renovera vårt kök! Men det kostar pengar...och tid...
Ska bli spännande att följa ert projekt, kanske kan man bli inspirerad!

Anonym sa...

Underbart, ödehus är verkligen speciella och förmedlar många känslor. Jag kan gå runt och skrota hur länge som helst med kameran, bara liksom gå runt och lyssna på tystnaden :-) Kul att du gillade mina ödehusbilder och tog mig till final, tack!