29 april 2014

Söndagsutflykt......till Strängnäs med FFF - Fyra Fina Former (tidigare kallade vi oss Keno-gänget, förklaring syns på en bild!) Fint väder, fina hus och bra fika! Temat idag blev "falufärg"! Tiden gick fort och vi blev inte klara! Vi gick till ett café som heter Grassagården,ett helmysigt ställe med gott kaffe och goda bakverk! Sedan strosade vi runt en stund innan det var dags att åka hemåt igen!:(
Jag trodde jag hade varit till Strängnäs tidigare men det stämmer nog inte, möjligen har jag suttit och sett ut genom ett bilfönster och bara passerat, eller har jag varit där när jag var liten! Bor du i närheten och vill göra en utflykt så kan jag verkligen rekommendera att åka dit! Fina gamla hus med mysiga gator och närhet till vatten med mysiga matställen! Fick veta att en grekisk restaurang ska vara riktigt bra!

Mat förresten, dags att börja förbereda! Imorgon är det sista april igen och jag tror inte vi kommer att göra något speciellt, jobbar till klockan fem (och kommer nog inte orka åka och titta på någon brasa...)!
Ska du göra något speciellt imorgon?!:)

TREVLIG VALBORG!

3 kommentarer:

BP sa...

Vilken underbar bildkavalkad!!! Njuter för fullt faktiskt! Ja, det gjorde du ju också:-)

Susanne sa...

Underbara bilder.
Valborg kommer att firas på hemmaplan, orkar inte med några brasor.

Eva sa...

Härliga bilder!
Jo, vi åker hem till vänner och käkar lite och tittar på ett bål. Inget avancerat, men lite kompissnack är aldrig fel.

Trevlig Valborg!
Kram Eva