01 januari 2014

Tjugohundrafjorton!


Korvgrillning till lunch hör till på nyårsafton, förr över öppen eld i skogen, nu i kolgrill intill huset!


Vi tog en promenad och bjöd över en granne till eftermiddagskaffe och glögg...och champagne!Ballonger på rymmen lyste upp den grå dagen!


 Det blev invigning av Julias chokladfondue, doppade ivrigt frukter och mashmallows!


Rosor av mannen vita och rosa!
Eldkorg och marschaller lyste upp i mörkret och mitt fina diadem som pimpats med en ring!

Nytt år, nya  friska tag! Hur mycket tid kommer jag att ägna åt bloggandet? Vet ej men ska ändra lite på utseendet i alla fall och jag tycker det är roligt men det har varit mycket annat som har kommit före den senaste tiden! Nyårsafton blev lugn och fin! Rekordtidigt, redan vid åtta hade vi ätit för Filip skulle iväg och fira med kompisar! Kvar var jag, mannen och Julia! Tur i oturen att det bara var vi för Julia blev lite dålig i magen! Skönt att vara bara vi, struntade i att sminka mig och behövde inte klä upp mig! Skönt att sitta i soffan och titta på TV och halvslumra till och vakna till av Jan Malmsjös röst!

Vi tog med oss våra glas och gick ut för att titta på fyrverkerier! Långt borta sköt de iväg raketer, men här då!!!? Tillslut kom det igång för själva hade vi inga!

Nytt år, 2014! Jag är inte klar med 2013, men jag kan inte heller spola tillbaka och försöka hålla den kvar! Nu är nu och varför titta på året som gått, nu ska jag tänka framåt! I år blir mitt arbetsrum klart och förhoppningsvis kommer jag använda det flitigt (vi var faktiskt och målade i två timmar på självaste nyårsafton)! Vi har skaffat en hyreslägenhet i Turkiet tillsammans med syster Anna och hennes man, så det blir väl ett par turer dit! Sonen ska ta studenten och ge sig ut i arbetslivet! Vad mera kommer att hända?! Vet ej men ska försöka tänka positivt och inte ödsla energi och bli irriterad på småsaker...det blir ju så mycket roligare då!:)

1 kommentar:

Susjos sa...

Låter som en bra start på det nya året! God fortsättning önskar jag dig!