02 januari 2014

Arbetsrum, del 4


Fönsterna är klara, förutom bågarna, och väggarna målade en gång... R har köpt grå spackel (men jag blir inte irriterad  för det är bara att måla på flera gånger!!!), den var bättre en den vita sa han...


De här väggarna var inte målade vid samma tillfälle för det krävdes lite mer underarbete. Har sparat lite tegel (till vänster) för att det ska "hända" något mot allt det vita! Ventilationsluckan med kedja ska målas svart tror jag... Det är planerat att en diskbänk ska tillbaka på sin plats så jag slipper gå iväg för att hämta vatten! Problemet är bara hur vi ska dra dit vatten, det har inte använts på många år!


Eftersom arbetsrummet ska bli fint så ska även hallen utanför bli fin! Vi ska kunna öppna upp så att "arbetsdelen" kopplas ihop med bodelen! Den släta dörren vid lampan tog R bort igår (ja igår, jag höll mig därifrån...)! De övriga släta dörrarna från 50-talet ska vi ha kvar och troligen ska vi måla dem i någon färg (inte bara vitt) eftersom alla väggar kommer att vara vita!


Längtar till vi kan dra bort mattan och börja slipa golvet! Det ser ut som jag kan börja använda rummet sista helgen i januari, som planerat (den här gången, datum nummer två)!:)7 kommentarer:

Decdia sa...

Mycket jobb, men jädrar vad fint det kommer att bli. Härligt med såna ytor!

Erik sa...

Hej Kicki! Jag hittade till din blogg via google när jag sökte efter skrivbord som är 180X50 cm. Du hade gjort ett inlägg 29 juli 2011 med ett sådant skrivbord som hade stått i ett arkiv på en tingsrätt. Det är exakt vad jag letar efter så jag kände att jag måste ta chansen och fråga om det möjligtvis skulle kunna vara till salu? Jag är väldigt intresserad i så fall. Du når mig på e-mail: backlineverket@gmail.com Tacksam för svar Med vänlig hälsning, Erik

Susanne sa...

Åååå va jag är avund på ditt arbetsrum.

Anna sa...

De kommer bli så fint!!
När är det invigningsfest?
Kram

BP sa...

Är väldigt impad över era framgångar! Ni är oerhört duktiga och uthålliga! Det kommer att bli hur fint som helst!

GalenKanin sa...

Här slits det, bra xD

Guldkorn by Elin sa...

Det där rummet alltså, det är underbart! Kommer att bli så fint!
Önskar dig en riktigt fin fortsättning på det nya året! Kram