20 oktober 2013

Arbetsrum, del 2Nästan allt var borta!:) Visst ser det fräscht ut?! 
Inte? Men det kommer att bli!


Känner mig ganska nöjd med dagens insats! Har skrapat bort färg (inklusive några insekter) i fönsterna! Tog bort en masonitskiva för att få fram originalet av fönstersmygen (var redan gjort i det andra fönstret). Var försiktig med skrapandet så det inte lossnade alltför stora bitar, har ingen lust att  lägga ner alltför mycket arbete...
Jag påbörjade lite spacklingsarbete och kl 17 tyckte jag det räckte! Tiden bara rann iväg och jag tyckte faktiskt det var riktigt kul!


Julia kom in och inspekterade arbetets gång lite då och då! Det är hon som har fotat flugan och trädet utanför fönstret! Hon gillar också rummet och skulle kunna tänka sig det som hennes eget... Nej, nej, nu ska det bli mitt arbetsrum!

3 kommentarer:

Susanne sa...

Är så avund på ditt nya arbetsrum.

BP sa...

Jag håller med Susanne - är väldigt avis redan nu. Ett fantastiskt rum å vilka härliga fönster. Kan inte vänta att se när du sätter dina klor i inredningen där. LOVE IT! Ja, å det gör ju Julia uppenbarligen också - förstår henne!
Å så bra du har jobbat på. Är stolt över dig - å du gör det helt utan Ernst också;-)

Home2tiny sa...

Håller också på att fixa med en arbetsplats, men den blir inte alls lika stor o fin som din. Ska bli spännande att följa ditt projekt. Kramisar Tina