01 augusti 2013

I en annan del!



Hej! Ursäkta min klädsel men jag har semester! Tunika HM, leggings Indiska, solglasögon vintage, armband från indianer och väska från någon tidning! Idag får du semester från Finland och ska istället berätta om Julias och min lilla tripp till Enköping! Om du tycker jag ser väldigt ung och fräsch ut så finns det program där man kan fixa lite!:)




Mitt "lilla" gudbarn Karoline, hon modebloggaren, bjöd hem oss på fika! Vi började i trädgården men fick flytta in under tak då det kom lite regn! Syster Anna var också med...eller ska jag säga Thelma!?




Chokladfondue var en ny upplevelse för mina smaksinnen! Köttfondue har jag varit med om men det här var något som fick mig att sväva upp i det blå! Var kan man hitta en chokladfondue tro?!




Kolla in de kärleksfulla blickarna, Jay och Karoline, de nyförlovade paret! Tänk de förlovade sig på Kristinadagen! Vi har förlovningsdag samma dag men för 22 år sedan och de hade de ingen aning om! Lite kul faktiskt!:) Se om det blir bröllop den 6 juni också;)




Fin lummig trädgård, en trädgård som tog en början i slutet av 40-talet! Vi tillförde en ny växt idag, hoppas de kan vårda den ömt, precis som med ett förhållande måste man ta det ömt och kärleksfullt!




Efter regn händer det att det dyker upp en regnbåge och solen tittar fram igen! Ja se där...




Dagens Sally som ville ha uppmärksamhet hela tiden! Kasta bollen då, kasta!! Hopphopp! Söta Sally har tassar som ser ut som får!:)

Imorgon fortsätter det spännande resereportaget! Har jag berättat att far och son har åkt till Norrland för att fiska? Om inte så kan jag berätta att inatt när sonen körde i 110, körde han på en grävling! Grävlingen stendog och bilen klarade sig...och passagerarna också, pust!


4 kommentarer:

BP sa...

1. Du är fortfarande otroligt lik Kattis Ahlström;-)
2. Chokladfondue finns inte bara på Blocket utan även hos Clas Ohlson och Jula... å på loppisar förståss!
3. Trädgården är suverän!
4. Hunden är ful;-)
5. Å så var vi då synkade igen - jag fotade också en regnbåge - eller rättare sagt två - idag.

Anna sa...

Ojj va du hann fota :)
Bilden på Karro och Jay blev så fin!
Kram

Diana sa...

Jag tror att sån fondue finns lite överallt, det är nog bara en googling borta. ;)
Mysig fika med ett jättefint par!

ansepanse sa...

och min mormors födelsedag var på Kristina-dagen
du kanske kan göra en egen chokladfondue?
söta Sally :) är det inte ditmålat, de där prickarna på trampdynorna?
Sv: tack :)
kramar