11 augusti 2013

Är inte arg......det är bara solen som lyser i mina ögon! Julia fotade mig förra veckan när vi tog en kvällspromenad, skönt att röra på sig innan soffläge! Vi har spelat badminton några kvällar också, synd vi inte kom på det tidigare! Vi hinner nog med fler matcher innan kylan kommer...vill inte att det ska bli kallt!

Det är den sista dagen på min semester...eller om jag vill så är sista dagen i morgon för min vecka börjar med ledig dag!:) Jag har fått ett fotouppdrag på jobbet och kan välja att fota imorgon eller på onsdag! På torsdag är det dags för Formex igen, det ska bli kul!

Jag lovar, jag är inte arg, har inte ångest, vill bara börja jobba... Nåja, har ju faktiskt en resa att se fram emot i höst!:) Äh, det är okej att börja röra på sig igen (har faktiskt tagit morgonpromenader...) för ju mindre man gör desto mindre får man gjort! Inte mycket har blivit gjort här hemma men jag har njutit av att sitta ute i solen, i skuggan och haft många sköna kvällar och mornar! Hade vi varit bortresta hade vi i alla fall inte fått något gjort!

Vi avslutar kvällen/semestern med en film...imorgon börjar en ny dag!:)

4 kommentarer:

BP sa...

Vilken fantastiskt fin bild som Julia har tagit på dig! Du är en blandning av snygg och vacker, bara så du vet:-)

Å du, semester betyder semester inte jobb eller fix. Så du har haft en perfekt semester!

Susjos sa...

Vilken härlig semester du haft! Och så ska du ju ut och resa igen....Italien va?

Och vilket fint foto på dig!

Anna sa...

Fin bild på fina syster yster!
Skönt och komma in i jobbtakterna igen för då får man mer gjort, konstigt nog.
Kram

anemonen sa...

Klart man ska njuta och vara lat när man är ledig och har semester.