15 juli 2013

Jag periodare?Beata!! Vad menar du?

Nej, men kanske en svikare, jag har ju andra vänner på Insta numera (inkl några bloggare)! Snabbt och enkelt, har redan över 300 bilder (blir förvånad själv)! Någon gång blir det lite på FB också!

Men se, ett inlägg till, redan dagen efter det förra!! I bråttomvärlden är det bra med det andra men här skriver jag lite mer. Jag gillar ju det men har prioriterat annat! Här ska ske en rensning, ser att det finns bloggare på min lista som inte gjort inlägg på ett halvår! Nu har du chansen, kommer du att fortsätta eller ska jag ge plats åt andra, nya som kommit? Du kanske kommer tillbaka igen och då kan du väl bara tala om det?!

Hur jag mår idag?
Jo tack, det känns bättre, lite halsont... Ska snart ta mig in till stan och handla mat. Tidigt ja, men Julia har mest ätit mackor, typiskt norskt, så hon är ganska trött på det och vill säkert ha något annat till frukost! Har tagit på mig matinköpen (och matlagning) den här veckan för övriga året så tar mannen hand om det för det mesta!:) Jag har letat som en galning efter Esberitox och Echinaforce här hemma utan resultat så det måste jag också köpa!

Dottern kom hem från Norge i går och sonen åker nog till Åre imorgon och ska köra lite downhill i några dagar!! En dag ska vi åka till en ö och hälsa på goda vänner. En annan dag ska en vän från jobbet och jag ta en tur till Stockholm!

Vi har inte så mycket inplanerat den här semestern utan har tänkt oss en fin sommar med pyssel hemma. Känns konstigt men rätt skönt också. Det kan ju hända att man blir lite spontan och bara sticker iväg någonstans! Nästa vecka ska i alla fall min syster och jag åka på en roadtrip till norra Finland. Det blir en ganska snabb visit - snabbvisit på 4 dagar men vi är ju två som kör, ska bli himla kul! Vi ska till en släktträff också! En träff som ordnas var femte år och jag var med för 15 år sedan då premiären var!

Bilden ovan visar hur det kan se ut hos oss när ingen vill klippa gräset! Jag har efter alla år faktiskt börja med det och ja, det är inte såå tråkigt! Jag har vaktat ett hus till en annan vän från jobbet och busade lite! De har en gräsplätt på cirka två gånger fyra meter! Man skulle nästan kunna klippa den med en sax! De har en handjagare och jag lämnade/sparade en liten ruta som fick växa fritt! Jag köpte en skylt från Indiska och skrev dit SOMMARÄNG! Synd att jag inte tänkte på att strö ut blomsterfrön från början!

Det var väl lika bra att jag skrev av mig lite, vet aldrig när jag kommer igen nästa gång!:)
Ha en skön sommardag så kanske vi ses snart igen...men jag lovar inget!


6 kommentarer:

BP sa...

Jo då, du är en glad periodare:-) Å jag tackar ödmjukast för länken också:-)))
Du har nog rätt, under sommaren finns ju hur mycket som helst att göra och att spontant välja ut några guldkorn är helt i min smak. Det gjorde vi i lördags också: vi sticker på onsdag. Spontana äventyr är egentligen mycket roligare än långtidsplanerade sådana tycker jag.
Å tack för denna långa rapport, då vet jag vad du håller på med;-)

BP sa...

Sorry, jag igen!
Att du inte fick upp nå't med testinlägget är helt i sin ordning. Jag testade nämligen att lägga upp text och bilder från iPhonen, bara för att veta om jag klarar av det. Orkar nämligen inte släpa med datorn.

Å visst rensa i din blogglista, det gör jag också då och då. Man kan ju alltid stoppa tillbaks dem när de har vaknat.

Diana sa...

Jag är också lite nyfiken på instagram, är bara rädd att den kanske "stjäl" blogginlägg. :)

Susanne sa...

Jag har oxå just nu semester hemma med lite pyssel innan jag sticker på en veckas semester till Åland.

Anna sa...

Va du är fyndig! :)
Kram

GalenKanin sa...

Jag hoppas du fortsätter att skriva.. jag kommer sakna dig, annars :)