10 juli 2012

Skaka loss!


Turkisk afton på hotellet (men vi gick iväg:)!


Det känns som fredag, kan tänka mig att shejka loss lite...eller inte...
Kommer på att det är en helt vanlig tisdag och måste sansa mig lite! Tisdag, vad har hänt idag? Skjutsat sonen till jobbet, skjutsat mannen till bilverkstan! Kom hem och tog en promenad med dottern i regnet! Lagade mat och plockade med disk! Var helt slut sen och vilade en timme...sonen ringde, behövde hämtning: hämtade honom och åkte till bilverkstan! Kom hem och letade efter recept på marinad till nötkött! Hittade ett och köttet ligger nu i en BBQ-marinad, har tvättat potatis och rödbetor och nu sitter jag här med ett glas rött:)
Har fört över bilder från min kamera (har Julias kvar), så många dåliga bilder vi har tagit!!

Skakat har jag gjort i Turkiet: satt på balkongen och läste och kände hur stolsryggen gungade till lite...strax efter kom en större gungning/skakning! R var just på väg ut och såg hur dörröppningen rörde på sig! Vi fick uppleva vår första jordbävning (förhoppningsvis den sista)!! F o J låg i våra sängar och J trodde att F skakade hennes säng med fötterna...F, han märkte ingenting...

Tankarna for runt, vad gör vi nu, vad händer nu, var det allt???
Ja, det var det som tur var! Syrran och hennes dotter hade en powernap och vaknade till skakningarna! Vänner till dem som låg vid stranden hade inte märkt nånting! Det är ganska vanligt med jordbävningar där, var tredje, fjärde dag ungefär... Då kände jag mig lite lugnare...3 kommentarer:

Benita sa...

Skönt att höra att inget mer hände. Själv har jag aldrig varit med om jordbävning.

BP sa...

1. Du har lekt hemmafru idag. Inte bra - du har semester;-)
2. Jordbävningskänslan vill jag aldrig uppleva. Vi hade tur ifjol - inte en enda gång att det skakade.
3. Bilden är toppen, men jag förstår att ni gick iväg;-)

Diana sa...

Det är semester, varje dag är det fest! :)
Vad läskig med jordbävningar!