25 februari 2012

Laddar!


Hej, jag sitter i sängen och funderar på hur jag ska lägga upp den här dagen! Upptäckte klockan tre i natt att all ström var borta! Vi var snälla och väntade till morgonen  med att ringa. Nu har de dragit in en tillfällig kabel igen och halv 10 ungefär fick jag mitt morgonkaffe! Jag hör hur Julia jobbar för fullt med att röja i hennes garderober ovanför mitt huvud!

Apropå mitt huvud så blev jag allvarligt bekymrad över mig själv!
Vi har bokat en resa till Marmaris i sommar och igår pratade jag med systeryster och hon berättar att hennes ena dotter har bott på just det hotellet och tyckte att det var bra! Gladeligen berättade jag det för min familj vid middagen igår (som för övrigt blev lyckad) och de säger allihop:
-Men det har du redan berättat!!!
-När då??
Det kunde de däremot inte säga exakt och jag har funderat på det här hela natten (nästan)! I morse ställde jag frågan igen och fick en tydligare bild...men jag kommer ändå inte ihåg det!! Syrran berättade det på ett sätt som att det var helt nytt, tidigare på dan!
-Då är hon lika glömsk då, sa de bara då!

Nu har mannen åkt iväg, han har ett nytt lördagsnöje: Träna och handla!
-Ni kan väl städa så det är fint när jag kommer hem! Ni kan väl...
Jag hatar när någon beordrar mig att göra något, vill bestämma själv! Jag kanske inte känner för att städa. Jag kanske känner för att blogga först, ta en promenad och om det blir tid över så!

Glad blev jag i alla fall när jag ser att Jess har tipsat om min blogg och vips har jag en ny följare! Tack och välkommen Fruntimret! Ska kika in hos dig senare och det kanske kommer en presentation också, så småningom:)5 kommentarer:

Anna sa...

Kan ju tala om att jag skrev en kommentar om det under bilden som Roger satt ut på Facebook, är hela din familj glömsk, haha!!

Kicki sa...

Då var det han!!!:)

BP sa...

Du verkar också har ett väldigt selektivt minne, vilket jag personligen anser är en klar fördel;-)
Städningen kommer sist i min prio-lista. Men snällt av maken att handla och träna;-)

Benita sa...

Jag har också väldigt dåligt minne, åtminstone när det gäller namn och ansikten. Känner mig väldigt fånig ibland då folk "som jag aldrig förr sett" hälsar på mig och frågar om jag inte kommer ihåg dem.

Guldkorn by Elin sa...

Äh, selektivt minne är bra ;)
Själv misstänker jag att jag drabbats av åldersdemens. Kommer inte ihåg någonting längre. På riktigt. Lite läskigt ibland. Men så glömmer jag att jag glömt och så behöver jag inte våndas längre ;)

Vackert foto förresten!