06 november 2011

Magiskt!


Det är inte ofta jag hälsar på alla mina syskon på en och samma dag (har det hänt tidigare?)!!
Julia följde med och vi lämnade inbjudningskort till nästa helg! Vi fick se brorsans nya "vinterträdgård" (se om jag kan få tillåtelse att visa det på min blogg någon dag), helt fantastisk! Inte avundsjuk, nejdå... Jag får nog komma dit på någon trevlig fest en dag:)
Vi fick också se storasysters nya lägenhet, riktigt fin och mycket rymligare än den förra!
Det är vår tur att ha en matkväll med mina syskon och respektive på lördag, kan du gissa från vilket land vi hämtat inspiration? Förra gången, för två år sedan, hade vi tema Oktoberfest!


Den stora anledningen till att vi åkte till den lilla småstaden i mellansverige var att vi skulle åka till pappas grav och tända en lykta! Det gick inte så bra för lyktan välte och det var svårt att få den att brinna igen (den brann iaf när vi åkte...)!
Vilken tur att så många andra hade varit där som har bättre erfarenhet av lykttändning, själv måste jag ha missat något scoutmoment!


7 kommentarer:

Guldkorn by Elin sa...

Såg riktigt fint ut där på kyrkogården.. det är så vackert med alla ljus och tänkta tankar samlade på en och samma plats.
Härligt att få träffa alla syskonen samtidigt :)
Kram till dig!

Barnens Hjältar sa...

Tack :-)
Det är vackert med upplysta kyrkogårdar!

BP sa...

Det var verkligen magiskt med alla tända ljus! Å den här gången blir det nog Från Frankrike du hämtar din inspiration. Inga korvar med surkål alltså;-)

Helene sa...

Härligt att ses med alla !!
Så fint att tända lykta för dom man saknar...
Ha en fin måndag.
Kram Helene.

Anonym sa...

Du får gå en eldningskurs då ;-)

Vackert med alla ljus!

Eva sa...

Vackert med alla ljus. Vi var på kyrkogården så tidigt på dagen, så det var inte riktigt lika stämningsfullt som det kan bli när det är mörkt och man ser alla tända lyktor.

Men det var så klart fint ändå..

Kram

Jess sa...

Så vackert det är på kyrkogården!
Mysigt med lite syskonträff! Är nyfiken på temat på ditt inbjudningskort!