13 augusti 2011

Utnött!

Välvårdad soffa till salu. Gratis mot avhämtning. Finnes i Turkiet.

Så skulle jag vilja göra med vår soffa, dvs annonsera ute den, eller förmodligen kommer den direkt gå till återvinningsstationen, utan att passera gå! Länge har jag önskat mig en ny men än har det inte blivit någon! Är sugen på en svängd soffa...eller kanske två:)
Känner mig inte så utvilad idag för jag hamnade i soffan när det började låta brevid mig! Kunde inte somna om för jag var hungrig, så det var bara att kliva upp. Om jag skyndar mig nu att städa färdigt så kan jag slappna av och slumra till en stund mitt på dagen!
Det var någon som tyckte att det var onödigt att städa innan festen men om vi inte har gjort en ordentlig städning sedan träningslägret så tycker jag nog att det måste städas...speciellt när det kommer gäster som aldrig har varit här!

Det ser ut att bli kanonväder idag, hoppas du också får det! Kramelikram

8 kommentarer:

GalenKanin sa...

Ser ut som om vi också får kanon väder ;)

Jess sa...

Hoppas ni får kanonväder och e lyckad fest!
Håller med om att när det kommer folk som aldrig varit hos en innan vill man ha det nystädat, annars brukar jag bara ta det värsta, plocka undan och städa toaletter och kök!

4U2! sa...

Solen är framme iaf! Ha en härlig dag!

ansepanse sa...

mm, när det kommer gäster som aldrig varit hos en förut vill man ju ha det städat :)
kramar

susjos sa...

Va kul med fest! Men visst glömmer man allt förarbete som ska göras. Hoppas du hinner njuta av festen också! Kul att träffa vännerna från Samos!!! :)
Ha en toppenkväll!

Diana sa...

Hihi, klart man måste städa inför en fest! Jag hade varit livrädd att dammrättorna skulle attackera annars. :)

BP sa...

Visst fanns det jur många soffor, fåtöljer och stolar framför husen i Turkiet. La också märke till det. Oftas satt dom där med sitt thé och bara njöt...
Lyckatill med soffinköpet, men framför allt med en lyckad kräftskiva. Det har ju varit kanooooonväder idag och kvällen är fortfarande ljummen.

PS. Ja, jag vet att det var jag som sa att inte städa innan fest... ;-) DS

Anonym sa...

I think the admin of this website is genuinely working hard in favor of his site, for the reason
that here every information is quality based stuff.
My web page - Eiendom i Tyrkia