19 augusti 2011

Fredag hos alla!

Hej på dig, det var ett tag sen!
Även om vädret inte är detsamma i landet så är iaf veckodagarna lika över hela landet! Det är ju tur annars skulle det bli lite rörigt...tror jag:) Den här veckan har bestått av mer jobb än vanligt och minimalt med fritid, så ägnar jag den tid till att mest bara vara! Har fuskat med promenaderna...
Kräftskivan med Samosvännerna gick bra, med tipspromenad och femkamp (och till och med dans) Blev inte av med dem förrän på söndagkvällen:) Kanske kommer det bilder, kanske inte.

Den här bilden passar inte ihop med ovanstående text men kameran har också fått vila från mina tryckande fingrar! Julia och jag satt länge och tittade på den här informationsbilden och hade svårt för att begripa oss på den. Om det brinner eller fönsterglas går sönder, ska man inte ta sig ut då? Och innan jag såg skillnaden på de två nästan identiska bilderna... Jaja, har aldrig tidigare studerat så noggrant tidigare, och hur många gör det egentligen?

Fredag idag, i hela landet, och jag slutar klockan två! Är det fint så ska jag sätta igång med fönsterrenovering, låter inte det kul så säg:) Kramelikram

4 kommentarer:

Eva sa...

Jag tycker det låter himla kul faktiskt, men så tycker jag om att renovera.... det är en sjukdom tror jag ;). Tyvärr har inte min man den sjukdomen....hehe..

Önskar dig en trevlig helg!
Kram Eva

4U2! sa...

Hum, fastnade vid bilden ... ser ingen skillnad???
Ha det gott!

BP sa...

Tack och lov att det är fredag - dessutom med strålande soll i nollåtta.
Måste säga att ni iaf inte hade tråkigt under flygresan: tidsfördriv kallas det med att noggrant studera säkerhetsbroschyren.
Jag ser iofs skillnaden på bilderna men förstår inte meningen. Bästa att inte störta med andra ord;-)

Mystjejen sa...

Härligt med fredag, ha en underbar helg fina kram <3