02 juli 2011

Resan till Gümbet, Bodrum, del 2

Hotellet
Naturen/djuren
Byggnader/människor
Mat/restauranger
Shopping/nöjen
Havet/stranden

Det bästa med att åka utomlands i maj är att det fortfarande är grönt i naturen och att allting blommar! Temperaturen var också lagom, precis så som bara vi kan säga:) Det fanns många konstiga djur, insekter och blommor. En del blommor kände man igen, någon sort har man haft i en kruka och lyckats ta kål på!
Översta bilden tycker jag är speciellt kul, R och jag tog en tidig morgonpromenad till Bodrum och där låg katten och väntade på att veterinären skulle öppna! Undrar vad den hade ont någonstans?!
Många lösspringande hundar fanns det, det hör ju till, likaså katter som vi ofta hade besök av på vår terass! Vi fick vara med om ett litet drama: en kattunge hade fastnat långt in en buske och mamma katt låg uppe på muren och kunde inte göra något. Kattungen skrek och vi kunde inte heller hjälpa till. Den kom loss till slut och mamman tog den i nackskinnet och bar iväg (snabbt som sjutton innan en finsk liten grabb kom för nära)!!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Glömde skriva att sista bilderna, från taggstammen och ner, är fotade av mina barn! Kicki

Anna sa...

Härliga bilder! :)

Jess sa...

Vilka fina bilder!!!

Ting o Tankar sa...

Tack för alla fina bilder!

BP sa...

Vilka härliga bilder från Bodrum. Perfekt som uppladdning inför vår resa. Ja det lär ju inte vara lika grönt där längre och temperaturen är säkert i värsta läget - men ändå. Älskade bilden med katten, den visste vart den skulle helt enkelt:-)

Maya sa...

Härliga bilder!
Jag skulle vilja besöka Turkiet, tror det passar mig :)
Kram Maya