19 april 2010

Ny grill?

Som ni kanske minns så föll vår grill offer för det sista snöraset från taket i påskhelgen! Nu är den helt skrotad och frågan vi ställer oss till är, om vi ska köpa en ny eller inte!?

Grilla ville vi göra iaf i helgen! Fram med ved och Julia som har yxbevis (det har inte jag) började hugga till lämpliga tändpinnar! Lite nervös blev jag av att stå och titta på vid sidan om...

-Hittade du någonting på Ica, undrade jag när Roger hade varit och handlat.
-Inte mycket, men jag hittade det här, sa han och trollade fram en bukett med rosor från baksätet! Blommor är ju som bäst när man minst anar att man ska få några!

Tur att svärfar har tillverkat en grill! Den fungerar alldeles utmärkt om man förbereder sig i god tid, ungefär två timmar innan:) Man behöver inte köpa kol och ved har vi så det räcker. Dessutom är det mer miljövänligt!

Vi behöver nog träna lite mer, för all rök kom rätt upp i ansiktet på oss! Elden ska nog inte vara under själva taket, får testa en ny placering nästa gång!
Det blev grillad oxfilé och potatis med vitlök i folie och grillad zucchini och paprika. Kall vitlökssås till det och det smakade hur bra som helst!!

Vi kanske ska leta efter en ny grill...

3 kommentarer:

Anna sa...

Tror ni behöver en ny grill :) ni brukar ju ha många när tjocka släkten kommer.
Kul me blommor, jag vill också ha :(
Ha de bra! Anna

Daniel sa...

Äh tina upp den å måla den så funkar den säkert! ;)

Maya sa...

Klart ni ska ha en grill, sommar, grillat, rosévin och ljuvliga kvällar! Kan det bli bättre?
Blommor, älskar de, speciellt när man får när man minst anar!
Kram