21 november 2009

Mina svarta


Jag har ångest!!

De står där nere inlindade i silkepapper, i en elegant kartong, i en exklusiv påse, mina impuls-inköpta svarta mockastövlar! Impuls eller inte, jag har varit in i varenda skoaffär i stan men har inte hittat några. Jag köper bara ett par i taget som jag sedan använder till allt och därför blir det väl extra svårt! Dels har jag tittat på prislappen eller så har det varit för mycket spännen och krims, för grova eller ful form på tån (säger man så?)!

Jag hade skoaffär kvar, gick in och blickade runt...och där, där, ett par svarta mockastövlar (finns bruna också:)), helt släta med en lagom hög klack! Jag älskar mocka! Expediten var trevlig och föreslog snabbt. -Jag hämtar ett par så kan du prova, vilken storlek? ...38..tror jag...

Jag drog på mig dem. Gu', vad snygga de var!! Det kändes som att ha strumpor på sig och de var så lätta! -De sitter jättefint på dig! De satt verkligen jättefint! -De är handgjorda, i åtta olika moment, i Tyskland minsann! -Vi kallar dem för mirakelstövlar, passar till både smala och tjocka ben! Men priset, priset, jag vågar inte ens vidröra dem siffertangenterna!

De står där nere och väntar på att jag ska prova dem igen. Fick dem på öppet köp till måndag. Jag försöker minnas om jag har sett något annat par som inte var fullt så dyra (som jag tyckte var dyra då), som jag kanske kan köpa istället!

Det som kanske är nackdelen med dem här är väl att man måste dra på sig dem, svårt att ha till byxor. Nu hade jag byxor med dragkedjor nedtill så jag tänkte inte så mycket på det då! Man kan ha dem nedhasade också och jag använder ofta tunikor och klänningar så egentligen...

Hur som helst är de ursnygga! Kommer en bild, om jag behåller dem!
Det hade blivit en väska i krokotryck också om det inte var så att den svarta färgen var slut... Tur, de får inte in nya väskor förrän till våren!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Stövlarna är nog skita snygga, velar du fortfarande? behåll dom du för sen ångrar du dig. Kram Anna

Kicki sa...

Jag har fortfarande inte tittat på dom...