21 november 2009

Invigningen över


Det blev en liten flaska champagne, Alexandre Bonnet! Det här är vad som blev kvar!

Jag sitter vid mitt fina välstädade skrivbord. Solen letar sig in genom det höga fönstret och jag kan se ut! På nedre plan är det inte så lätt att se ut för det är så djupa fönsternischer! Nackdelen är att jag blir kall om fingrarna, är nog lite dragit här!


Idag, äntligen ska vi plocka vitmossa! Men det blir inte så mycket vandring som vi hade planerat från början, men skönt att komma ut och få frisk luft i alla fall! Nästa helg är det ju första advent, redan, så det är dags att planera pynten! Det skulle vara fint med en stor julstjärna här inne! Vi får se vad Moderna Hem har att erbjuda! Ska börja jobba där nästa vecka, blir kul att komma ut och träffa folk! Hoppas det kommer lite snö så att julstämningen infinner sig!

Sedan blir det genomgång av lampslingan som vi har i vår jättegran! Vi måste ju ha en jättegran eftersom vi bor i ett jättehus:) Vår ljusslinga består av lampor, riktiga, stora glödlampor! Senare kommer det också stora... Ja, det får ni se då!

Det kom fyra pallar med pellets igår morse! Trucken har lämnat fåror efter sig (grrr) i gräsmattan, måste plattas till, och det blir ett bära-in-pellets-motionspass!

2 kommentarer:

Anna sa...

Vilken fest ni verkat ha haft:)
Lyft inte för tungt, du vet att inte ryggen håller, sköt om dig!

Kicki sa...

Vi tog bara två pallar idag:) Det kändes bra att rör på sig, vill röra på mig mer:)