12 maj 2009

Klona mig

Julia fick en ny cykel i lördags!

Jag fryser ända in i benmärgen! Julia skulle fotograferas med sitt fotbollslag. Först skulle det vara kl 19 men ändrades till kl 18! Vi kommer dit i god tid. Ungefär klockan 19.10 blev det deras tur !! Förstår inte att det inte fanns en turordningslista? Barn bråkade, föräldrar svor (till sina barn: Vafan gör du, du är så jävla krånglig!), föräldrar och ledare bara stod och låtsades som ingenting när 10 barn samtidigt klängde i det nya målet...man blir alldeles stum!

Filip hade öppet hus på skolan med lite information och visning av arbeten de gjort, plus fika. Det började 18.30. När jag till slut ändå gick till skolan som ligger alldeles intill, så var Filip redan på väg därifrån!! Jag tog en kopp kaffe och sen var vi snabbt ute igen! Som kompensation för den halvtimmen, lite drygt, får de ledigt en hel fredag! Undrar vilka de är som vill ha ledigt??!!

Roger är i Halmstad.

1 kommentar:

Anna sa...

Bra planering de verkar vara me allt, det är inte kul med föräldrar som skäller på sina barn öppet inför alla, undras då hur dom har de hemma. Synd att inte Roger var hemma så han kunde värma dig.