15 april 2009

Grrrrrrrr

Den här gör mig glad, en parasollfot som väntar på sommaren!

Är irriterad! Dagen började väl som den brukar göra, men jag väntar på ett samtal och de hör inte av sig!! Däremot har de ringt från NE! Jag har samlat deras uppslagsverk för hundra (?) år sedan, och då och då hör de av sig för att försöka sälja fler böcker! Villaägarna har också ringt men jag sa att jag var på väg ut! (så de lär ju ringa igen...) Spärrservice ville också ha mer pengar till något som jag inte vet om jag vill ha och som jag tackade nej till i dagsläget för att jag inte var på humör! Hostade mig i örat gjorde han också!
Vi är med i NIX-telefoni så det är inte så många som ringer men de som "får" ringa lyckas göra det på en och samma dag!!! Min man kom hem tidigt ( det tyckte jag var bra när han ringde och berättade det), och ställer sig bakom när jag sitter vid datorn och frågar om jag är irriterad! Det vet han ju redan, för jag har smsat honom och berättat det!!

Det var skönt att få skriva av sig!

1 kommentar:

Anna sa...

NIX telefon funkar inte alltid, förstår inte vaför. Jag blir så arg när någon säljare ringer, ibland får han luren i örat :)