27 mars 2015

Väntan och längtan!Jag väntade och väntade på att grävaren skulle dyka upp igår! Grävmaskinen står där borta bakom trädet och 70-skylten! Vi gör väl ett nytt försök idag! Det ska bli spännande att komma igång med uterummet. Vi ska vara lediga min man och jag och planera, välja stenar och annat!
Men vad har jag gjort annars då, det var ett tag sedan sist! Jag skulle ha åkt till tandläkaren men precis innan jag skulle åka så ringde de och lämnade återbud! Jag som hade hunnit bli lite nervös, typiskt...
Vi har vatten men det är en finjustering kvar så vi har inte fått räkningen än!
En kväll blev vi utan el, skrev jag det? Men vi stod inte där handfallna utan stormköket åkte fram så vi kunde (eller mannen) avsluta matlagningen! Som tur var så kom elen tillbaka rätt så snabbt! 
Hade jag visst, såg jag!
På lördag ska man släcka alla lampor för att påminna om klimatförändringar, jag tycker vi har gjort det så det räcker!

Nu till något sorgligt...


Du vet den här söta hunden Leica som vi har tagit hand om vid ett par tillfällen...finns inte mer! Hon var med på fjällkursen tillsammans med min dotter! Mot slutet av veckan när hon var på en tur på fjället så föll hon bara ihop...som tur var så var inte J med då det hände, det var sorgligt så det räckte ändå! Vi skulle ha tagit hand om henne i två veckor efter att de hade kommit hem men nu blev det inte så...

Nu ett glädjeämne...Den här lilla söta damen var redan beställd av samma ägare som Lecia! Hon kom och hälsade på oss samma dag hon blev hämtad från kenneln! J var med och hämtade! Hon heter Milou och är tre månader! Naturligtvis måste hon vänja sig vid vår hemmiljö för vi kommer säkert vara "barnvakt" framöver!

Glädje blandas med sorg, tur det, inte bra att få för mycket av det ena eller andra...eller kan man det?!


Glädjeämnen nu är att vi har tre resor att se fram emot! Fyra resor om vi räknar med Julias resa till Japan men den åker ju inte vi med på och för mig är det inte så kul med tanke på att hon ska vara borta nästan en månad!! Närmast är det mannen och jag som ska åka till en grekisk ö tillsammans med storasyster, bror och respektive! Det är en i gänget som ska fira jämnt! Dit ska vi åka i början av maj!
I juli åker vi till Datca bara mannen och jag...lillasyster med man ska också dit förstås! Sonen är inte så intresserad, vill inte låsa upp sig. Kan ju hända annat mer spännande!
Den tredje resan är bara flyget bokat och den kommer inte ske förrän i januari! Då ska vi åka på ett riktigt äventyr hela familjen, vi ska till Sri Lanka!! Det är dags för min man att fylla 50!

Här sitter jag nu vid köksbordet och blickar ut. Regnet droppar ibland mot fönsterblecket och jag undrar om han ska dyka upp, Jens, grävaren!?
Mannen skulle ha kommit hem inatt men fick ett sms om att deras flyg var inställt! Det positiva med det var att de hade möjlighet att utforska Bryssel lite bättre! Jag tror de mest har utforskat olika ölsorter...

Det känns roligt som vanligt att göra ett inlägg men hur svårt kan det vara att få kontinuitet i det?!
Ett kort ögonblick kände jag för ett uppehåll men det är ju dumt, måste väl dokumentera uterumsbygget?!:)6 kommentarer:

Miss S. sa...

Typiskt att lämna återbud innan man ska åka. Fräckt!

Eva sa...

Jaa, jag vill se dokumentationen om uterumsbygget :).

Trevlig helg!!

Kram Eva

BP sa...

Här var det verkligen en blandning av trista och fantastiska nyheter.
Byggare är ett kapitel för sig, de verkar ha så himla mycket att stå i att de kan göra precis vad de vill när det vill.

De planerade resorna är fantastiska! Det ser jag verkligen fram emot!

Kontinuitet i inlägg - kolla min blogg - där är det kontinuitet. Det är en vana. Man avsätter en timme (eller mindre) varje dag, så är det inga problem alls. Roligt är det ju också:-)

BP sa...

Glömde ju säga att jag är väldigt avis på din dotter. Japan - en dröm!

Kicki sa...

Man kan ju strunta i en del Tv-tittande kanske!? Just nu är det Let's dance...

Anna Adanir sa...

Lilla voffsingen, men fick iallafall vara med på en fin resa.
Aha så resan är bestämd, hoppa från de ena till de andra :)
Kul när man har resor framför sig!
Kram