19 november 2014

London 1979


Så här bodde jag då! Huset ser ju fint ut utvändigt, men invändigt...och med heltäckningsmattor överallt!!
Minns att vi åt middag med familjen, Mr & Mrs, åtminstone en gång och att det blev pudding till efterrätt! Annars fick vi klara vi oss själva och frukosten stod framdukad varje morgon, även då med någon form av pudding!


Här står jag i snygg pose (med plommonstop) för att få ett smygfoto på killen bakom!:) Han var från Tyskland visade det sig och vi fick en bild på bara honom efter att vi pratat en stund! Nej, vi bytte inte adresser... Det här var från British museum där jag också hade fotat den kända mumifierade mannen!


Naturligtvis var vi och såg vaktombytet och där blev det hela tre bilder! Det finns också två bilder på ett hästekipage, tror drottningen satt i den! Sedan finns det en bild på två klasskompisar när det ror i Hyde Park och en dålig halvkroppsfigur på en annan... Övriga bilder blev väl så suddiga att de inte var någonting att ha!

Handlade jag något? Det blev väl en del småsaker men minns speciellt en kroppstalk (i en gigantisk burk) som jag släpade med mig hem! Den doftade inte speciellt gott men hängde med mig i många år ändå!:)

Det här med frukost på hotell...det är nog inte så dumt ändå att testa olika caféer istället! När man har läst hotellgästers kommentarer så har inte frukosten alltid fått så bra betyg - det har varit typ kaffe och macka, torftigt, för lite osv. Jag väntar några dagar så ska jag leta hotell med nya ögon!

4 kommentarer:

BP sa...

Ja heltäckningsmattorna är nog kvar än idag. Åsså hade dom då ju bara englasfönster å vilken drag det var. Svinkallt!
Bra att du vill skippa hotellfrukosten!

Anna Adanir sa...

Ha ha vilken fin bild på dig!
Ja och sen heltäckningsmattor i badrum, praktiskt :)
Kram

Miss S. sa...

Fin du va :)

Maya sa...

Heltäckningsmattor är dom tokiga i än :P
Kram Maya