10 februari 2013

Hårt


Jahapp, då hade pannan stannat, en säkring hade gått och mannen och sonen åkte bort! Det satt hårt inne men jag var tvungen att gå ner i pannrummet och försökte få igång eländet! Den kämpade på några varv men  
orkade inte länge... Byta säkring gick bra i alla fall, har koll på vilken det brukar vara!

Pannrummet är ett rum som jag inte lägger ner så mycket tid på att plocka och städa i (det gör jag inte annars heller...)! Mannen som oftare tillbringar tid där har säkert jobbat hårt för att få till det här fina konstverket! Ett skedblad syns i bild, under ligger en kapsyl. Vi sidan om ett knivskaft och ovanpå en rotborste. Alla prylar är gjort av något hårt material! Hm, bakgrunden syns en keps och ett par arbetshandskar, för en man som vill ge ett hårt intryck;)


Stackars mina pelargoner, kämpar hårt för att hålla sig vid liv, och jag ska verkligen kämpa hårt för att få dem att blomma vackert igen!

Vill du se annat som är hårt----- Klick!12 kommentarer:

Anna-Lena sa...

Mycket humor i din triss. Började le vid första bilden.... log något mera åt andra... men riktigt brett blev det vid den sista bilden. Hög igenkänningsfaktor.

BP sa...

Hahaha! Kan inte låta bli att skratta här - både åt din text och dina bilder.
Jag menar ettan trodde jag var en cykelkedja. Fullt förståeligt, då jag aldrig sett min fot i ett pannrum.
Tvåan ÄR faktiskt ett konstverk. Se så multikulturell ett pannrumm kan vara;-)
Å trean - ja, vad ska jag säga. Det finns ju ett litet grönt-gult blad till höger så...
Pelargoner var min mammas absoluta favo plomma å hon fick alltid liv i dom. Själv har jag inte ärvt hennes gröna fingrar om man säger så.

Anneli - A'la Foto sa...

Heja Pelargoner...jag är säker på att ni klarar er och kommer blomstra fint mot och i sommar!

Fint tolkad triss och med underfundig text blev det än mer underhållande! :O))

Ha en härlig vecka!

Connie Tornevall sa...

Hej en riktigt humoristisk triss! Gillar verkligen din stil, ja hela upplägget. Den stackars pelargonien får säkert hjälp av dina gröna fingrar att klara vintern. Har också en man som hålls mycket i pannrummet. Hahaha, jag brukar ta bilder på hans katastrofområde ;)

Ps: skulle vara kul att få träffa dig på FB om du är ute där någonting!

Jah Hollis sa...

Det var en triss med varierade hårda bud i. Det där med pannan låter kanske hårdast. Hoppas det löste sig till det bästa.

mammakero sa...

Ja, den pelargonen lever ett hårt liv, det syns! Haha! Snart är det dax för omplantering och det behöver mina pelargoner verkligen ha. Fin triss!

Stare Ström sa...

Haha! Kul triss! Hoppas blomman repar sig!

Susjos sa...

Kämpa lilla pelargon!!!

anemonen sa...

Vilken triss. Den gillar jag verkligen.

Home2tiny sa...

Ett rum jag ogärna också besöker, därav lite si o så med ordningen o redan där, så jag ler igenkännande åt bilderna. Ha en härlig start på veckan. Kramisar Tina

Mias Mix sa...

Härlig roligt triss med mkt humor! Pelargoner är fantastiska, ser nästan döda ut och efter lite omplantering och nedklippning kommer de igen :)

Elisabeth sa...

Häftiga bilder =)