21 maj 2015

Resan till Skiathos, del 2, Kalas!


Jag har varit hos tandläkaren...är bedövad och sugen på kaffe! Ska jag gå ut och kratta grus eller sätta mig vid datorn? Valet blev enkelt, krattan får vänta till eftermiddagen!
Tänkte lägga till en karta på Skiathos och pricka ut ställen vi varit till men bilden blev inte bra och orkade inte hålla på...jag är ju inte här för att sälja resor!!


Huset vi bodde i är privatägt och vi kunde hyra det tack vare svågerns och syrrans kontakter! Jag måste bara visa fler bilder från det fantastiska stället, med poolen och alla sittgrupper som vi testade oss igenom! Lite kaffe här, lite vin där, lite ouzo...osv
Det var lite mulet första dagen men vi kunde sola oss och till och med ta ett dopp...lagom varmt helt enkelt!


Jag hängde aldrig där...däremot gick det alldeles utmärkt att torka bikinin på de torra grenarna i krukan!


På väg för att handla något...


 ...och mannen och jag överraskade  med dekorationer, det var ju trots allt svågerns 60-årsdag!


Jag hängde aldrig i den där...


Det var så grönt och fint! Här kan man se hur ett olivträd skjuter skott!


En av tre luncher i huset! Det var mycket snack om vin i PET-flaskor innan och de smakade faktiskt varken sämre eller bättre än det som var i glasflaskor!


Här är vi på väg från stranden efter en "filminspelning" (visar den i nästa inslag)! Vi fick bra ben-och rumpträning i den här branta backen!


Vi bodde väster om Skiathos stad och i närheten av den ligger den här restaurangen! Det var där vi blev bjudna på födelsedagsmiddag! Kan varmt rekommendera den för det var riktigt god mat och trevlig personal!


Vi kunde gå längs med stranden till restaurangen! Skönt att det fortfarande var ganska folktomt!


 Vi fortsatte firandet i huset och ja, det som hände där stannar där...tatatata...kan ju avslöja att några av oss var lite danssugna!;)


En ny dag, söndag morgon! 


3 kommentarer:

BP sa...

Vilket fantastiskt hus och vilka lika fantastiska bilder! Dreglar här kan jag säga:-)

Susanne sa...

Åååå vilka underbara bilder.

Mias Mix sa...

Gick in på din blogg för att kolla skyltar, men fastnade helt här! Underbara bilder från Skiathos. Var där för någa år sen och gillar verkligen den lilla charmiga ön. Kul! :)