30 mars 2015

Hur mycket är klockan?
Igår var det ju skyltsöndag och det lyckades jag med nästan helt och hållet med för jag glömde bara skriva att det var skyltsöndag! Igår skulle man flytta frrraaammm utemöblerna så då gjorde jag...
inte det för jag har ingenstans att ställa dem och så var det inget vidare väder heller för den delen!

Imorse hade jag ställt klockan i vanlig ordning på 5.35. Mannen och jag har (bygg)semester så vad skulle jag upp och göra så tidigt, jo jag ville säga hej till sonen! 
När jag började tänka efter så var klockan bara 4.35!! Plötsligt kände jag mig så trött! 
Kvällen blev inte så tidig heller, vi tittade på musikalen Les Miserables. Är det något att titta på kan man undra? Ja, det tyckte jag, jag sögs in i den och fällde till och med en tår mot slutet! Mannen och jag har varit och sett den musikalen för ca 20 år sedan och då hade Tommy Körberg en av de stora rollerna! Musikalen på TV igår kväll slutade efter 23 någon gång!...men då kan man ju tänka att den egentligen bara var efter 22! Nu är klockan snart 21 men hade det varit i lördags då hade den bara varit 20.00!

Är det någon mer än jag som tänker så med tiderna!?:)

Idag har vi varit och frågat om glaspartier, stenplattor och trägolv. Vi har också köpt med oss några plattor för att se hur det skulle kunna se ut hemma hos oss! Vi är visst lite tidigt ute, säsongen har inte kommit igång än! Men det är ju nu man vill komma igång så det är klart när utesäsongen är här!4 kommentarer:

BP sa...

Hahaha! Ja, vi blev ju lurade på en timme vilket min (yngre) kollega och jag konstaterade krasst idag är lika med jetlag. Japp - så är det;-)

Les Misérables läste jag i plugget - på franska dessutom - det får räcka livet ut tycker jag...

Men såklart - du missade inte skyltsöndagen - du var ju med:-)

BP sa...

Glömde ju säga att båda tiderna att gå upp liknar tortyr på Guatemala - för mig alltså;-)

GalenKanin sa...

Klart att man tänker så med tiderna, speciellt första dagen xD

anemonen sa...

Ja man blir allt lite förvirrad. Jag iaf. Det tar någon vecka för mig att ställa om. Glad Påsk