09 februari 2015

Stjärnor
Nu har vi sett fallande stjärnor, gamla stjärnor och kanske uppgående stjärnor! Jag pratar om Melodifestivalen, vilken besvikelse! Det jag retar mig på mest är den där tjejen (reporter) i mellansnacket som tydligen skulle vara rolig med sin förställda röst och glasögon som förstorade upp hennes ögon så att hon skulle se dum ut! Helt riktigt, det blev verkligen bara dumt! Hon har varit med tidigare i liknande sammanhang och jag kan inte begripa att det inte finns någon annan som vill ställa upp...kanske inte fanns någon annan som ville!

Ikväll börjar ett nytt program "Realitystjärnorna på godset"!
"Klockan nio hos stjärnorna" visar ikväll del 2!
"Stjärnorna på slottet" har funnits i många år och det ska bli intressant hur många varianter på "Stjärnprogram" som kommer att dyka upp!?
Nej, förresten inte är det intressant! Nog för att jag tycker det är intressant med människor men...nyfiken blir jag och ska titta på första avsnittet ikväll! Förövrigt kan jag berätta att jag har tagit fram en bok, tjock som en tegelsten och det bästa sättet att läsa den är att ha den liggande på ett bord framför mig eller ligga på mage i sängen (tur jag är svankig)!

Bilderna ovan är från akvariet i London. De är också stjärnor som alla vill fota! Stackars hummern (eller vad det är) har till och med genomgått  en skönhetsoperation för att göra sig så bra som möjligt på bild!

Nu ska jag äta gröt! Hej då!

1 kommentar:

BP sa...

Har noll koll på Mellon, inte min grej, men det är förvånansvärt många bloggare som retat sig på både det ena och det andra efter första deltävlingen.

Bilderna är helt suveräna, betydligt mera mitt stuk;-)