09 mars 2014

Nära nu?Som jag lovade så har jag nu skickat in den här som veckans bild! Jag är inte irriterad bara fundersam på hur de kan missa tunnorna! Det blir ju deras problem att forsla bort allt! Jag menar om man ser ett hus som ser bebott ut (kanske inte gör det...) försöker man väl ta reda på var tunnorna står!
 Jag har ringt till sophämtarna:
-Vad bra att du ringer och talar om det, jag ska nämna det...kan jag få telefonnumret ifall det blir något problem?!
Mannen har ringt till kommunen och skickat meddelande, senast idag skickade han ytterligare ett mejl! Vår granne har under den här perioden fått sina sopor hämtade tre gånger!! Dottern trodde att de kanske har tömt tunnan som står på andra sidan huset, närmare ån, den allmänna tunnan! Ja, det skulle ju inte förvåna mig!Men så fint väder vi har! Första kaffet mot husväggen idag...var lite kallt för det blåste så! Veckans tema i Fototriss är HOPP! Försökte fota löv som gjorde små hopp men gav upp (var för kallt), i arkivet fanns det inget heller som passade så jag passar den här veckan också!
Nu ska jag ut till mitt arbetsrum och fortsätta med mitt collage! Rummet är inte klart för mina arbetare har tydligen tagit semester! Men varför stressa, då hinner man ju inte njuta av livet!:)

2 kommentarer:

Susanne sa...

Underbara blåa himmel.

BP sa...

Håller tummarna att ni äntligen får era sompor hämtade. Inte roligt att ha matrester ståendes sådär, råttorna kanske har partaj;-)

Javisst, vilket underbart väder det var både igår och idag. Mindre blåsigt idag faktiskt. Å jag njöt på balkongen med både (sen) frukost och bok. Hoppas det håller i sig!