28 mars 2014

60+Imorgon ska jag vara så här fin på jobbet! Nåja, en snäva svart kjol, svarta strumpor och blåa ballerinaskor kan väl hotta upp den!;) Men varför måste det stå 60+ så stort, hade väl räckt med Earth Hour!

Är det nu krämporna plussas på, nu när jag fyllt 50?!
Igår kom jag hem lite tidigare på dagen och la mig på sängen (har en katt som envisas att väcka mig tidigt varje morgon) och hörde ett konstigt ljud på vänster sida... Kunde inte förstå vad det var, skulle kunna varit en timer som surrade....nej det var inget surrande, mera som när man sopar ett trappsteg med korta tag, sop, sop, sop...eller när man pumpar upp en luftmadrass med en fotpump, blås, blås, blås...
Tillslut fattade jag, jag har verkligen drabbats av tinnitus...det var ett ljud i mitt öra, kvastar i mitt öra!! Tidigare har jag hört pipande ljud i huvudet men nu... Vad kommer härnäst?

Nej ingenting att gräma sig över, finns väl värre saker! Vädret är soligt och vackert idag och jag är ledig!
Jag ska ta mig en promenad och ta med kameran! Härliga tider!

3 kommentarer:

ansepanse sa...

ja varför står det 60 + :) det räcker väl med att det står earth hour
önskar dig en fin helg
kramar

GalenKanin sa...

Jag har tinnitus, men det har med min hörselskada att göra. Den kommer och går som den vill. Men man vänjer sig. Den brukar dyka upp vid höga ljud eller hastiga ljud som kommer och är mer som ett långt och eländigt pip. Men, det finns de som har det hela tiden, så man får vara glad att man har "så lite som man har". Kram på dig!

Anna sa...

Trodde du skulle på 60+ kalas men vem skulle fylla de? :)
Kram