12 november 2013

Mossigt!
I söndags åkte hela (!) familjen ut i skogen och plockade "mossa"...eller några plockade och någon gick brevid! Det gick ganska snabbt och det var lite småkallt så varför inte smaka på årets Blossa-glögg! Förr om året har vi oftast gjort det tidigare, när det varit höstlov och vi har åkt till Säfsen! Kan sakna det mysiga med familjen i en liten stuga...

I år har inte rätta tidpunkt infunnit sig förrän nu, det har ju inte varit tillräckligt kallt! Glöggen smakade bra, får högt betyg för den var inte för söt! Min man tycker den hamnar bland de två bästa genom åren! Vad är det för smak då? Vet ej riktigt, hörde bara av en kund att den innehåller rom!:)

3 kommentarer:

BP sa...

Att plocka mossa är ambitiöst måste jag säga. Att dricka glögg så här tidigt visar på stor framförhållning från er sida.
Kul redigering av bilden med flaskan tycker jag. Bra jobbat där:-)

Åkr sa...

Kul att plocka sin mossa själv :) Det gjorde min mor när man var ung :) Men glöggen... Jag gillar inte 13, sämsta på många år ;) Man vet inte ens vad den smakar ? Nu har vi ju alla olika smak och tur är väl det :) Häftig redigering på glöggen :) Vilket program har du där? En fortsatt trevlig vecka :)

Susjos sa...

Jag har nya Blossa13 hemma, men vi har inte smakat den ännu. Jag har också köpt min favvoglögg som är Blossas glögg spetsad med rom! Så nu är jag mycket nyfiken på årets smak!