27 november 2013

Kalas!


Lördag kväll och vi tjuvstartade med firandet av min födelsedag! Det blev bubbel och snacks på terassen innan vi gick vidare till restaurangen! Men så skönt det var att kunna sitta ute!


Plötsligt kom någon på att vi skulle äta gemensam frukost hos oss och brorsan och mannen gick iväg för att handla! Naturligtvis blev det ett "hinder" på vägen!:) Måste posa lite bara...


Vi kalasade på samma restaurang som vi hade varit till på fredagkvällen med familjen (där vi fick lite underhållning utanför)! Chicco di Grano heter den! Jag var visst vän med Ciro?!


Personalen överraskade mig med en av mina italienska favoritefterrätter, hur kunde de veta?? Det var ingen som helst inblandning från övriga gänget...sa de i alla fall!


Jag lyckades blåsa ut ljuset och skickade sedan runt så alla fick smaka!


Godmorgon! Uppsvullen, trött men nöjd kommer min familj in med kaffe och skönsång! Ingen tycker om att bli fotograferad på födelsedagsmorgonen, ändå gör vi det varje gång! Ska vara lika för alla!


Övriga frukostgäster dök upp och vi kunde sitta ute på terassen!


Först på programmet denna stora dag var Forum Romanum...och det kära vänner få ni se mer av i ett annat inlägg!:)


Dagarna går fort och till helgen är det dags att plocka fram stakar, stjärnor, tomtar och annat! Jag tycker det är mysigt att ta fram så mycket som möjligt för det är före jul som man njuter mest och jag brukar inte tjuvstarta (bara pyttelite nu när jag hade julpyssel)! I år ser det ut som att många redan har plockat fram en hel del! Hur brukar du göra?

4 kommentarer:

BP sa...

Ja den födelsedagen lär du ju aldrig glömma! Ett underbart minne för resten av livet! Perfekt! Å du ser förvånansvärt söt ut på bilden - efter allt festande menar jag;-)
Vi är inte pyntiga av oss som du vet. Här börjar Hanukkah idag, har inte sett något pynt än här heller.

Susanne sa...

Härliga bilder.

Anna sa...

Roligt kalas hade vi :)
Kul att vi kunde fira de där nere, nu börjar mina planer snart :)
Kram

Susjos sa...

Åh va kul att få se bilder från ditt födelsedagsfirande! Snyggare 50 åring får man leta efter !!!
Nja, lite adventsfint har jag gjort, men tar det lite pö om pö..