02 september 2013

2/9 till 2/10Men hur kunde jag utsätta min kropp för detta?! Nu tar vi det lite lugnt... Jag fullkomligen vräkte i mig en massa onyttigt igår för att jag ska låta bli i en månad men det känns som jag har ätit och druckit en hel månads förbrukning igår!! Det är ungefär som man ska försöka sova ikapp, helt i onödan! Det är en månad det handlar om, hur svårt kan det vara!?

Det är höst nu enligt kalendern. Solen skiner och värmer fortfarande min kropp. Min kropp är uppsvullen och höften påminner mig om att lite gymnastik skulle inte skada! Gymnastik, promenad och dags för benböjen igen! Om jag börjar idag så gör jag de sista 300 dagen innan vi åker till Rom!! Nu börjar det verkligen närma sig, hjälp! Nästan så jag redan börjar få resfeber, måste ta fram resväskan, göra en lista...
F o J behöver ta ledigt från skolan men de kommer att får avslag eftersom det  rör sig om så många dagar!
J har nyligen börjat på gymnasiet så det kommer nog inte bli så svårt att komma ikapp igen och hon är inte främmande för att ta med böcker... F kan ju studera olika byggnadskonstruktioner!:)

Mannen har varit sjuk några dagar så han har haft tid att kolla på olika sevärdheter, öppettider, priser och så! Vi åker ner några dagar innan så det kan vara bra att veta vad de andra (mina syskon med respektive) vill se! Har varit i kontakt med "min italienska syster" och har fått telefonnummer till hennes farbror så kan han kanske tipsa om bra restauranger!

Nuu...lite vila;)

9 kommentarer:

Diana sa...

Åh, Rom! Jag vill dit igen!! En helt underbar stad.
Ska ni vara där länge?

Mindre roligt med diet då.. men ibland är det ett illa måste. Speciellt om man ska festa loss med en massa god italiensk mat sen. ;)

Susjos sa...

Blir sååå avis..älskar Rom!
Lycka till med allt nu :)

BP sa...

Nu har du räknat lite fel här - det är som tur är bara 30 dagar till Rom resan och inte 300 - detta sagt av din uppmärksamma(ste) läsare.
Rom är en underbar stad, du kommer att njuta!

Kicki sa...

Vad menar hon nu den där BP, har jag skrivit något tokigt!?

Mias Mix sa...

Ja det är lätt att stoppa i sig för mycket ibland. När man inte har några barn hemma längre är det lättare, för vi köper aldrig onyttigheter utom mörk choklad som är min stora last.
Kämpa vidare med höften! Det är värt att göra övningarna när det blir bättre.
Hoppas ni får en toppenresa till Rom! En härlig stad som det var alldeles för länge sen jag besökte. Någon som fyller jämnt kanske? Tänkte att dels verkar ni vara många som ska åka och dels med tanke på 50-skylten. Grattis i så fall.

Och BP hon tolkade nog bara din text fel, 300:e dagen istället för 300 benböj :)

Anna sa...

Klart du kan hålla dig nyttig fram till resan eller? de var den röda drickan då :)

Spännande resa och se fram emot, ska bli så kul!
Kram

ansepanse sa...

vad härligt att få åka till Rom, det är en fin stad
kramar

Home2tiny sa...

Jag som älskar Italien, blir inte alls avis......Ha en härlig resa o njuuut. Kramisar Tina

GalenKanin sa...

Men gud, vilken härlig bild!