15 juni 2013

Nu är det slut!


Hej då fröken Sara!

 

Fröken har haft samma klass i sex år så det blev lite känslosamt när jag kramade om henne när vi skulle skiljas åt! Hon var så fin i sin folkdräkt! Innan hade vi varit och firat traditionsenligt i kyrkan (här kan man fortfarande göra det) och lyssnat på kören, solosång och gitarrspel! Prästen, rektorn, lärare talade och stipendier delades ut från olika föreningar. Julia fick ett stipendium i slöjd (textil)! Hon brås på sin mor (stolt)! Fina betyg fick hon också (hon brås på sin far)!
Trots att Julia och jag kom hem halv två natten innan (avslutningsmiddag), så gjorde vi två jordgubbstårtor på morgonen (bottnar blev klara dagen innan)! Tror att jag lyckades sova tre timmar!! Sedan hem och laga lite lunch! Sov en timme och skjutsade Julia till byn för alla nior, som ville, skulle till Gröna Lund! Tror jag var en fara för trafiken, åkte hem och fortsatte att sova! En timme senare ville Filip ha skjuts till byn, då kände jag att verkligheten hade kommit tillbaka!

Nu har jag varit "ledig" i tre dagar och idag ska jag arbeta några timmar! Helt okej för jag blir ledig två dagar igen men sedan blir det heltid i fyra veckor innan semestern! Det ska väl gå det med!:)


Tack fröken Sara...
...trevlig sommar!

Ps. Skickar bilder till dig...


7 kommentarer:

Diana sa...

Trist med avsked! Men nu väntar nya spännande saker!
Hoppas att du har kommit ifatt med sömnen. :)

anemonen sa...

Skolavslutningar är för mig alltid så känslosamma. Jag firade min svärdotter till hennes examen och det kom allt en liten tår. Finfina bilder.

Anna sa...

Vilken fin Julia!
Grattis till stipendium o allt, måste brås på moster kanske?
Kram kram

BP sa...

Vilka fina bilder du har lagt upp! Förstår att Fröken Sara är både Julias och dina favo. Härligt med kontinuitet - att ha samma lärare i sex år, wow!

Tror nog att du själv är ganska mosad vide det här laget, så njut av det två lediga dagarna och sov ikapp!

Freja sa...

Nästa år går sonen ut nian, då blir det större firande, i år firade vi bara med att kolla på film hemma...

Suzan sa...

Så fina bilder!!

Fröken Sara sa...

Tack själv Kicki! Det har varit sex händelserika år och nu är i vi i hamn :)

..och bilderna tar jag tacksamt emot.