23 juni 2013

Jodå!Sitter och väntar på glöden så jag kan lägga på kycklingen! Jag vet, det regnar men jag hann starta grillen när det var uppehåll! Själv känner jag mig inte het längre nu när vädret har blivit svalare igen...om det bara kunde bestämma sig!! Mannen och sonen är ute och övningskör och dottern har picknick, eller har haft picknick...
Imorgon fyller Filip 18 år och en del presenter har inhandlats idag (det kommer ju alltid som en överraskning det där med födelsedagar...)! Nu har vi ju lagt en hel del pengar på bilen men det finns alltid något man kan köpa som han ändå måste ha! Man kan ju inte gå in och sjunga för honom på morgonen utan presenter! Något måste han ju ha för att han får stå ut med våra sånger så tidigt;)
Åren går fort, liten blir stor...
Det positiva med regnandet är att vi inte behöver vattna ikväll!:) När semestern börjar har det regnat färdigt...eller hur alla som har sen semester hemma!?
Det blev inga fotoutmaningar för mig den här helgen, både fönster och triss gav mig huvudbry som inte gav mig inspiration till att hitta något att fota här hemma! Men bravo alla som är med!
Nu är det dags att fixa lite sallad... Hejsvejs!

3 kommentarer:

BP sa...

Hade ni regn????? Det hade då inte vi, men sol var det inte heller.
Gillar dina bilder på vattenkannorna, även om det är arbetslösa ikväll..
Hoppas att 18-åringen gillar sina preenter, men om han brås på morsan så gör han nog det;-)

ansepanse sa...

fina bilder även om det nu inte var triss :) här har det redan hunnit med att regna idag :( verkar inte bli någon solig historia idag heller
GRATTIS till sonen som fyller 18, vi har ett födelsedagsbarn här också idag, Sluggo blir fyra år just idag
kramar

Diana sa...

Grattis till sonen!
Jag hoppas det regnar massa där hemma så jag slipper det sen, hehe! ;)